Anó P értékelése


>!
Anó P
Mats Strandberg – Sara B. Elfgren: A kör

Ideàlis olvasmàny „ àgyban pihenős” betegség esetére(ld. én most) – az a fajta könyv, amely magàba szippant – a vilàg pedig közben megszűnik létezni, nincs màs, csak a KÖNYV és én. Letehetetlen! Rég készültem az olvasàsàra, s most bànom csak, hogy nem kezdtem hozzà eléggé. Egyik kedvencem Rebeka volt… de a többiek közül is szinte mindegyikben vannak kedvelhető vonâsok, talàn Idàt kivéve. Jöjjön a következő rész!!

10 hozzászólás

Mats Strandberg – Sara B. Elfgren: A kör

Mats Strandberg – Sara B. Elfgren: A kör

Boszorkányok pedig vannak

Engelsfors apró, festői kis város Svédországban. Az itteni középiskola elsősei között van hat lány, akik különböznek a többiektől. Semmi közös nincs bennük, csupán az, hogy mindegyikükben természetfeletti erő lakozik.
Épp hogy elkezdődött a tanév, amikor egy halott fiút találnak az iskola egyik mosdójában. Mindenki öngyilkosságra gyanakszik, kivéve a hat lányt. Egyedül ők sejtik az igazságot. Egyik éjjel, amikor a hold kísérteties vörös színre festi az eget, a lányok találkoznak a parkban. Maguk sem értik, mi vezette őket oda, csak azt tudják, szükségük van egymásra. Boszorkányok lettek. Egy ősi prófécia szerint kiválasztottak.
A rejtélyes gyilkosság óta a gimiben már élet vagy halál a tét. És a lányoknak még sok mindent meg kell tanulniuk saját erejükről is. Pedig fogytán az idő, mert valami vadászik rájuk, és ha nem találják meg, nem pusztítják el az ismeretlent, akkor ők halnak meg…
Kiállhatatlan szülők, iskolai gondok, barátság, szerelem, varázslat és halál tölti be az ifjúsági Engelsfors trilógia első kötetének lapjait.
A fiatal svéd szerzőpáros első közös könyve hihetetlen sikert aratott, és már huszonegy nyelven olvasható.

Hirdetés