Bleeding_Bride ISP értékelése


>!
Bleeding_Bride ISP
Vivien Holloway: Tolvajok kézikönyve

Az a baj ezzel a kötettel, hogy alig kaptam meg, már el is fogyott. De az ilyesfajta problémákat elfelejtette az a tény, hogy már az első oldalakon tudtam kuncogni. Ebben a hónapban tiszta válságos vagyok, még egy regényt se sikerült kivégezni, ezzel szemben Edwinának két óra se kellett, hogy kizökkentsen ebből a nyomasztó olvasói törésből.
Nagyon élveztem, mint eddig az összes Winie történetet, Harry kellett ide, érzem én, hogy ő még hoz egy adag pikantériát a dologba.
A végéért meg kedves @Wee, lehet megkapod azt a beígért hashajtót a pörköltbe, csak szólok előre :D
De majd Winie is megnyugszik, leteszi a hisztipisztit, és akkor majd megint racionálisan megbeszélnek mindent amit kell. Én ezzel az ábránddal teszem le ezt a kötetet, mert kicsiszívem hanem nem bírná ki a következő részig egy ILYEN lezárással.

10 hozzászólás

Vivien Holloway: Tolvajok kézikönyve

Vivien Holloway: Tolvajok kézikönyve

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Winie megmenekült a hóhér kötelétől, de ez nem jelenti azt, hogy csendesen meghúzná magát, és várná, amíg a viharfelhők teljesen elvonulnak a feje fölül.

Will „tanulmányai” folytatódnak, és Winie próbálja őt felkészíteni a vizsgájára. Feladatként szabja neki, hogy önállóan tervelje ki egy általa kiválasztott tárgy elrablását, Will döntése pedig a Könyv másolatában látott Pacsirtára esik.

Winie-t eközben apja ismét behúzza a csőbe, és rátestálja keresztlánya, Marie Kennellis vőlegényének előkerítését. A lány jó híre múlik azon, Winie-nek sikerül-e felkutatni a szökevény fiút, aki minden bizonnyal kártyaadósságai miatt bujdokol.
Will eközben külön utakon jár, és úgy tűnik, túlságosan is messzire megy a Pacsirta utáni vadászat során, amit azonban a Langton család – különösen Winie – talán sosem fog megbocsájtani neki.

„ – Kijátszottál! – Nem viccelt, láttam a szemében. Láttam benne az elárultságot, a csalódást és az engesztelhetetlen haragot. – Tűnj el!
– Winie, csak hadd magyarázzam meg…
– Nem érdekel! – Még csak nem is hagyta, hogy végigmondjam. – Csak menj el, Will, és reménykedj benne, hogy apám sosem talál meg.”

Hirdetés