Evelena értékelése


>!
Evelena
Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

A könyv, amit már akkor be szerettem volna tenni a kedvenceim közé, amikor még a végére sem értem. A könyv, ami miatt a kedvenc íróim közé került Cecelia Ahern.
Ahogy az írónő többi története, ez is igencsak különleges, egyedi. Furcsa volt, hogy a történet elején szinte bármit olvasunk, az füllentés, köze sincs a valósághoz. Míg más könyveknél megszokott, hogy a szereplő az igazságról mesél, itt Lucy mindent elferdít.
Mit szólnátok, ha egy nap felkeresne titeket az életetek? Nem is akárhogy, hanem egy másik ember képében.
Lucy nem boldog, nem úgy éli az életét, ahogy kellene, egy kezdeti apróbb hazugság egyre többet generált az életében és nem tud megállni, nem képes abbahagyni a kreált életet, amit másokban alkotott a kreált kijelentéseivel. Nem enged be senkit igazán az életébe. A könyv elején a saját életét sem akarja.
Olyan abszurd és mégis annyira tanulságos történet.
Arról, hogy nem szabad feladnunk a boldogság és önmagunk keresését. Hogy igenis rá lehet találni arra az útra, ahol vár minket a boldogság.
Megfűszerezte a történetet a 'téves hívás', ami nem is igazán téves.
Félreértésekkel, humorral, kalanddal, szerelemmel.
Nincs még egy ilyen történet. :)

1 hozzászólás

Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

Cecelia Ahern: Nyomomban az életem

Mi történik, ha nem veszed komolyan az életed?

Lucy Silchester még a 30. születésnapja előtt megkapja a választ. Élete bekopogtat hozzá egy mókás idegen férfi képében, s szembesíti azzal, amit a szerelmével való szakítása óta nem volt hajlandó tudomásul venni: hogy nagy bánatában szinte megszűnt létezni. S elkezdődik egy megható és mulatságos kalandsorozat, mely során a kissé különc lány újra rátalál családjára, barátaira s bizony a szerelemre is.

Megható, vicces és tanulságos – Cecelia Ahern új regényében bemutatja, mi történik, ha nem figyelsz eléggé az életedre, és hogy sosem késő újrakezdeni.

Hirdetés