AniTiger MP értékelése


>!
AniTiger MP
Sarah Addison Allen: Sugar Queen – Édes élet

Lassú, andalgós stílusú történetként indul, ami aztán begyorsul és nehéz letenni – sajnos (vagy nem sajnos), nem is bírtam és elolvastam egyhuzamban. Nagyon érdekelt, hogy mi van a fiatalokkal, pedig már majd leragadt a szemem!

Összességében jobban tetszett, mint A barackfa titka, és ha választanom kell, hogy melyik regényhős lennék, akkor egyszerre lennék Josey és Chloé. (Josey Adam és a történet vége miatt, Chloé pedig a könyvek miatt! Ha nincs karakter összegyúrás, akkor simán csak Chloe Finley szeretnék lenni.)

Hamar belerázódtam annak ellenére, hogy olyan komótosan indult csak el… A regény végére annyira megszerettem Bald Slope lakóit, hogy biztosan szomorú lettem volna, ha nem kapnak a fejükhöz az emberek!

„Szerettem”-szereplők: Josey, Chloé, Adam, Della Lee, Rawley. ~ Tulajdonképpen nagyon jó kis karakterei voltak a könyvek!

Nem szerettem: Margaret-et. ~ Legszívesebben odamennék hozzá és addig ráznám, amíg rá nem jön, hogy mennyire rossz anya…

Bővebben: http://hagyjatokolvasok.blogspot.com/2016/03/sugar-queen.html

2 hozzászólás

Sarah Addison Allen: Sugar Queen – Édes élet

Sarah Addison Allen: Sugar Queen – Édes élet

A huszonhét éves Josey Cirrini három dologban biztos: hogy észak-karolinai szülővárosában a tél a kedvenc évszaka, hogy ő egy igazi déli szépség igencsak szánalmasra sikerült utódja, és hogy az édességet legjobb, ha szekrénye rejtekében fogyasztja el.
Josey élete hosszú éveken át eseménytelenül zajlik anyja házában. Vigaszt egyedül az édességekből és romantikus regényekből felhalmozott hatalmas készlet jelent számára, ezek közé menekül minden este…
Egészen addig, amíg egy napon rá nem döbben, hogy a szekrényét elfoglalták. Nem más rejtőzött el benne, mint a helyi pincérnő, Della Lee Baker, a goromba, de érző szívű nő, aki egyharmad részt maga a végzet – de kétharmad részt egy tündéri keresztanya…

Egy szerencsétlen, és hibákkal teli életből menekülve Della Lee úgy dönt, Josey titkos szekrénye a legbiztonságosabb hely számára. Cserébe megváltoztatja Josey életét – mert az bizony egyértelmű, hogy ez a szekrény nem egy boldog nő tulajdona. Della Lee nyers szeretetének hatására Josey hamar lemond a pekándió tekercsről és a karamelláról, felfedezi olykor nagyon is heves női ösztöneit, és hamarosan rádöbben, hogy az élet sokkal több lehetőséget rejt, mint gondolta.