anikho P értékelése


>!
anikho P
J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Hogy az a.. miért nem olvastam már el ezt korábban? Pedig már mióta megvan.. :O

Ez a könyv nagyon jól esett. Komolyan. Fincsi limonádé, kedvelhető szereplőkkel, és olyan cselekménnyel amitől nem kell csodát várni. De ezért olyan jó. Sokszor említettem már, néha milyen üdítő az, hogy a könyvben minden úgy történik, ahogy azt Te akarod. Ez is ilyen. Madison és Chase kerülgetik egymást, összemelegednek többször is, de nem jönnek rá egyből, hogy nekik együtt kell lenniük. Később persze, egy orbitális félreértés felnyitja a szemüket.
Szóval nagyon-nagyon tetszett. Chase imádnivaló volt :) ♥
Kell Chad és Chandler könyve is! Valaki, valami infó róluk? :O Kiadta még azokat az Ulpius?

2 hozzászólás

J. Lynn: Vetkőzik a tanú

J. Lynn: Vetkőzik a tanú

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Madison Daniels kölyökkora óta rajong bátyja legjobb barátjáért, Chase Gamble-ért. Mindenki úgy véli, tökéletes párt alkotnának, ám van két komoly probléma: egyrészt Chase megfogadta, soha nem kezd komoly kapcsolatot, másrészt négy évvel korábban, egyetlen éjszakára túllépték a barátság határát, és azóta állandóan civakodnak.

Madison bátyjának esküvőjén azonban mindkettejüknek részt kell vennie, ezért erre a hétvégére tűzszünetet hirdetnek az ifjú pár kedvéért. Ám a nyugalomnak vége, amikor kiderül, hogy szervezési hibák miatt két éjszakát kénytelenek összezárva tölteni egy nászutas-lakosztályban. Ráadásul sorra történnek a „balesetek”, amelyekkel a kedves család próbálja bebizonyítani, hogy a két fiatal közötti szenvedély másra is jó lehet, mint állandó harcra. Hacsak Madison és Chase előbb meg nem fojtja egymást…