Ferger_Jolcsi P értékelése


>!
Ferger_Jolcsi P
Sherry Gammon: Hihetetlen

Közel két hét után végre sikerült a könyv végére érnem, de ez nem a történetet minősíti, hanem a kevés szabadidőmről ad számot. Olyan jó, hogy végre a végére értem. Izgalmas volt a végkifejlet, bár elég röviden lezárta az írónő. Lehetett volna még fokozni az izgalmat.
Azért adtam a fél csillag levonást, mert az előző rész jobban tetszett, de ez se volt rossz.
A kedvenc szereplőm még mindig Booker, haláli ez a pasi. :D a beszólogatásaival, csipkelődéseivel egyből sikerült megszeretnem. Az azonban, ahogy Lilah-val bánt, nagyon csúnya volt, még ha a szeretteit is próbálta védeni.
Lilah egy igazi bohókás, különc és vagány lány, aki a feje után megy, de tudja, hogy mi a helyes út, még ha ezért a családjának is kell hátat fordítson. Én örültem neki, hogy egy olyan nagyszerű srácra talált, mint Cole.
A végén a kislányos jelenet pedig nagyon szép volt. Végre minden révbe ért Lilah életében…


Sherry Gammon: Hihetetlen

Sherry Gammon: Hihetetlen

Már három éve, hogy a Dreser fivérek megpróbálták uralmuk alá hajtani Port Fare-t. Az ügy még mindig érzékenyen érinti a város lakóit. A híresztelések szerint a kegyetlen testvérpár apja, Harry Dreser is meghalt egy rosszul elsült kábítószerüzlet során. De persze a pletykák nem mindig igazak. A Dreser fivérek féltestvére, Delilah Lopez Dreser a városba érkezik, hogy bevégezze, amit a bátyjai elkezdtek. A lány gondosan eltervezi a bosszú lépéseit, és megpróbál közel férkőzni ahhoz a két nyomozóhoz, Seth Prescotthoz és Booker Gattóhoz, akik állítólag a fivéreivel végeztek. A legegyszerűbb megoldásnak az tűnik, ha Lilah behálózza Cole Coltert, a két rendőr barátját, aki orvosként dolgozik a helyi kórházban.
De ahogy telik az idő, Lilah nemcsak arra döbben rá, hogy apja hazudott neki, de kötődni kezd ehhez a társasághoz, és végzetesen beleszeret Cole-ba. Ám a helyzet kezd egyre tarthatatlanabbá válni. Lilah választás elé kerül. Ha véghez viszi a családi bosszút, olyan emberek életére kell törnie, akik – talán életében először – szeretettel veszik körül. Ha viszont szembeszáll apjával, nem csak saját életét sodorja veszélybe, hanem mindazokét is, akiket éppen meg akar menteni.

Hirdetés