Evika82 P értékelése


>!
Evika82 P
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Nagyon szeretem ezt a trilógiát. Szeretem mind a 3 rész szereplőit, szívembe lopták magukat. De Booker az Booker, őt egy kicsit még jobban megkedveltem, mint a többieket. Már az első rész után nagyon vártam, hogy olvashassam az ő történetét. Szerencsére nem kellet csalódnom, izgalmas, szívhez szóló, sokszor vicces, olykor fájdalmas volt ez a könyv. Mikor megismertem Tess múltját a visszaemlékezéseknek köszönhetően, sokszor sajnáltam őt, és sokszor éreztem hatalmas dühöt spoiler iránt.
Az külön tetszett, hogy az előző két kötet párjai aktívan szerepeltek ebben a részben, ez megfűszerezett mindent. Az epilógus pedig nagyon aranyos volt.


Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Sherry Gammon: Elviselhetetlen

A fiatal, jóképű és vicces Booker Gatto nemrég hagyta ott veszélyekkel teli munkáját, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet kezdhessen. Egyetlen dolog hiányzik számára a boldogsághoz: egy igazi társ. De a szerelem elkerüli, és a múlt árnyai még fogva tartják a szívét. De bármennyire is próbálja kizárni az életéből az érzelmeket, nem tudja nem észrevenni a gyönyörű és okos Tesst.
Tess Selleck bujkál. Egy olyan kapcsolatból próbál kilépni, melyben mindennapos a megaláztatás és a szenvedés. Egy erőszakos és durva férfi elől menekül, aki egykor a férje volt. Tess átmenetileg nyugalomra talál Booker mellett, aki napról napra vonzóbb számára, de a bizalmatlansága a férfiakkal szemben óvatosságra inti.
Kétséges, hogy a két megsebzett léleknek van-e közös jövője. Vajon a szerelem és a bizalom segíthet rajtuk, vagy éppen ezek az érzések válnak elviselhetetlenné?

Hirdetés