Evika82 P értékelése


>!
Evika82 P
Sherry Gammon: Hihetetlen

Egy hajszálnyival kevésbé tetszett, mint az első rész, de tényleg csak egy hajszálnyival.
Imádtam, hogy Cole állandóan zavarba jön Lilah flörtölésétől. Na meg persze az aggódása Lilah kora miatt, jókat derültem rajta. :)
Annyira cuki volt ez a csetlő-botló, csupaszív doki, aki a mindennapi életben állandóan tele van sebhelyekkel, de mikor a kórházban dolgozik, akkor egy vérprofi orvos, akit mindenki becsül, tisztel.
Lilaht is nagyon megkedveltem, sajnáltam, hogy ilyen családja van… drukkoltam azért, hogy Cole, Booker, Seth és Maggie is rájöjjön milyen jó ember is ő valójában. Higgyenek neki, és bocsássák meg a hazugságait, és kapja meg azt a családot, amilyenre egész életében vágyott.


Sherry Gammon: Hihetetlen

Sherry Gammon: Hihetetlen

Már három éve, hogy a Dreser fivérek megpróbálták uralmuk alá hajtani Port Fare-t. Az ügy még mindig érzékenyen érinti a város lakóit. A híresztelések szerint a kegyetlen testvérpár apja, Harry Dreser is meghalt egy rosszul elsült kábítószerüzlet során. De persze a pletykák nem mindig igazak. A Dreser fivérek féltestvére, Delilah Lopez Dreser a városba érkezik, hogy bevégezze, amit a bátyjai elkezdtek. A lány gondosan eltervezi a bosszú lépéseit, és megpróbál közel férkőzni ahhoz a két nyomozóhoz, Seth Prescotthoz és Booker Gattóhoz, akik állítólag a fivéreivel végeztek. A legegyszerűbb megoldásnak az tűnik, ha Lilah behálózza Cole Coltert, a két rendőr barátját, aki orvosként dolgozik a helyi kórházban.
De ahogy telik az idő, Lilah nemcsak arra döbben rá, hogy apja hazudott neki, de kötődni kezd ehhez a társasághoz, és végzetesen beleszeret Cole-ba. Ám a helyzet kezd egyre tarthatatlanabbá válni. Lilah választás elé kerül. Ha véghez viszi a családi bosszút, olyan emberek életére kell törnie, akik – talán életében először – szeretettel veszik körül. Ha viszont szembeszáll apjával, nem csak saját életét sodorja veszélybe, hanem mindazokét is, akiket éppen meg akar menteni.

Hirdetés