_Eriii P értékelése


>!
_Eriii
Fisher Amelie: Vain

Ohhh, hát ez nagyon nagyon tetszett. Izgalmas, fordulatos, és gyönyörű. Az eleje egy kicsit lassú, itt ugyanis megismerhettük Sophiet, hogy mennyire egy $@!% királynő. Megismertük a szüleit, akiket nagyon de nagyon gyűlöltem, szóval már vártam, hogy mikor kapja Sophie az élettől a pofont. Újból beleestem abba a hibába, hogy elolvastam egy jó pár értékelést a GR-n,és le tudtam szűrni a dolgokat, de ez nem vett el az olvasás élményéből, mert így is nagyon szerettem. Szóval nem fogom lelőni a poént, de érdemes elolvasni, mert nagyon nagy mondanivalója van.
Imádtam, mert rámutat, hogy az élet nem csak habos torta. A kerítés túloldalán vannak olyanok kiknek ha tudunk segítsünk. Rámutat, hogy legyünk boldogok, és adjunk hállát azért amink van, ne akarjunk többet, mind amennyit elbírunk……Ajánlom nagyon….

4 hozzászólás

Fisher Amelie: Vain

Fisher Amelie: Vain

If you’re looking for a story about a good, humble girl, who’s been hurt by someone she thought she could trust, only to find out she’s not as vulnerable as she thought she was and discovers an empowering side of herself that falls in love with the guy who helps her find that self, blah, blah, blah…then you’re gonna’ hate my story.

Because mine is not the story you read every time you bend back the cover of the latest trend novel. It’s not the “I can do anything, now that I’ve found you/I’m misunderstood but one day you’ll find me irresistible because of it” tale. Why? Because, if I was being honest with you, I’m a complete witch. There’s nothing redeeming about me. I’m a friend using, drug abusing, sex addict from Los Angeles. I’m every girlfriend’s worst nightmare and every boy’s fantasy.

I’m Sophie Price…And this is the story about how I went from the world’s most envied girl to the girl no one wanted around and why I wouldn’t trade it for anything in the world.

Hirdetés