Csoszi P értékelése


>!
Csoszi P
Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Nagyon jó, humoros történet. Igazán gyorsan lehetett vele haladni. Már régebben olvastam, de kifejezetten élvezetes volt az újrázás. Néhány részre nem is emlékeztem.
Bobby Tom az előző részben is szimpatikus volt, úgyhogy nagyon örültem, hogy egy külön könyvet kapott. Azt már tudtuk róla, hogy híres, jóképű, gazdag és kiváló sportoló. Ebben a részben, sajnos már visszavonult egy szerencsétlen baleset miatt és picit jobban megismerhettük a negatív tulajdonságait is. (Kicsit úgy voltam vele, hogy "szerettem is, meg nem is"). Szerettem a segítőkészségét, viszont utáltam, hogy hagyta, hogy sokan baleknak nézzék. Szerettem, hogy tisztelettudó volt a nőkkel (még az exeivel is), de utáltam a kvízkérdéseit spoiler. Jó volt végigkövetni a szupersztár BT és a szürke kisegér Gracie románcát.


Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Gracie harmincéves és még szűz. A szülei annak idején egy aggok otthonát vezettek, s a lányt éjjel-nappal idős emberek vették körül. Édesanyja pedig gyakorta mondogatta neki, hogy női ágon hozzájuk hasonlóan valamennyi felmenőjük jelentéktelen külsejű volt. Apja halála után az édesanyja túlad az öregotthonon, és lányával Floridába költözik, ahol Gracie-nek életében először a saját lábára kell állnia. Úgy véli, egy filmstúdiónál szerzett produkciós asszisztensi állásával unalmas hétköznapjaiból jegyet váltott a kalandok csillogó világába. Ám azonnal minden a feje tetejére áll, amikor első megbízatásaként a stúdió legújabb filmjének leendő sztárját, a futballikon Bobby Tomot kell rávennie arra, hogy időben jelenjen meg a forgatáson és teljesítse a szerződését.

Hirdetés