Amrita I értékelése


>!
Amrita I
Farkas Lívia: Ennél zöldebb nem lesz!

Farkas Lívia: Ennél zöldebb nem lesz! Útmutató azoknak a nőknek, akiknek elegük van a toporgásból

Köszönöm. :) A legjobb benne az hogy foglalkozhattam saját magammal. Intenzíven és befelé figyelve. A gyerekkori élmények visszaidézgetése külön jó élmény volt, és bár épp a könyvbe való belekezdés előtt elkezdett körvonalazódni a „sínautóm” mibenléte, sok dologban megerősített a könyv. (Például ezzel a jó kis hasonlattal az A és a B vonatról). Élveztem az időbeosztós, rendrakós tippeket is, a listaírásokat pedig különösen. Egyetlen bajom az lett volna, ha nincs tovább, de hálistennek megleltem a blogot ami szintén ígéretes. Még egy észrevétel: a párom már az első pillanattól folyton beleolvasgatott és alig várja hogy megkaphassa. Csak méltatlankodott szegény, hogy miért csak nőknek szól. De szerintem nem, úgyhogy oda fogom neki adni mindjárt…

Szóval nagyon-nagyon szépen köszönöm mégegyszer. Rettentő pihentető és inspiráló volt. Főleg, hogy az „Üdv a padlón már vártunk” tényleg ott talált ahol… és épp egy troll szólt be a metrón, amikor a trollosat olvastam. És jó volt hogy nem voltam egyedül. :)

11 hozzászólás

Farkas Lívia: Ennél zöldebb nem lesz!

Farkas Lívia: Ennél zöldebb nem lesz!

Farkas Lívia, a legsikeresebb független női blogger, az Urban:Eve blog gazdája. 2008 óta nők tízezreit látta el tippekkel, tanácsokkal: hol segítő posztjaival, hol személyes levelekben. A blogról jól ismert életszeretetével és az évek alatt összegyűjtött tapasztalatával írta meg ezt a könyvet, amelyben megpróbálja átadni azt a hétköznapi filozófiát, amely sikeressé és boldoggá tette.

A kézikönyvként használható kötet több tucat praktikus gyakorlattal segít:
– megtalálni, mi az, ami téged boldoggá tesz
– hogyan lépj túl a kifogásokon és félelmeken
– hogyan tudod elérhető szakaszokra felosztani a célodat
– hogyan oszd be az idődet és teremts megfelelő körülményeket a munkához
– hogyan tudj súlyozni, mérlegelni, reagálni a változó tényezőkre
– hogyan tudod kezelni a külső befolyásokat, feszültségeket, mélypontokat, sikereket és kudarcokat
– hogyan tudod megőrizni azt a nyitottságot, kíváncsiságot és örömet, ami már a célodhoz vezető utat is fantasztikussá teszi!

Az induláshoz pedig már most mindened megvan. A lámpa átváltott. Indulj el! Ennél zöldebb nem lesz!

Hirdetés