Kiss_Csillag_Mackólány P értékelése


>!
Kiss_Csillag_Mackólány P
Cally Taylor: A mennyország várhat

Érdekes, hogy másodszorra sem találtam kivetnivalót benne, pont az a könyv, amelyik egy fárasztó hét után segít pihentetni az agyamat.
Nem bántam meg, hogy újra a kezembe vettem.

Már megint kiléptem a komfortzónámból, és olyanba vágtam bele, amire álmomban – a legrosszabb álmomban – sem gondoltam volna.
És láss csodát, alig bírtam éjszakára letenni.
Nem mondom, hogy reszkettem az idegeskedéstől, vagy tövig rágtam volna a körmeimet, de határozottan tetszett.
Hogy miért? Mert bájosan bugyutácska volt, és mégis magával ragadott.
Tetszett Lucy csetlés-botlása, küzdelme Danért, meg úgy általában már-már ésszerűnek kezdtek tűnni az amúgy teljesen ésszerűtlen események.
Megjegyzem, nem lenne rossz, ha az ember láthatná, hogy mivé lesznek szerettei a halála után, még akkor is, ha nem igazán tud már beleszólni az életükbe.
Komolyan mondom, szívesen kipróbálnám.
Azt azért kicsit sajnáltam, ahogy Brian és Claire végérvényesen eltűntek, de ha ez a szabály, akkor ez a szabály.
Mindent összevetve, örülök, hogy ilyet is olvastam.


Cally Taylor: A mennyország várhat

Cally Taylor: A mennyország várhat

„Két kezem közé fogtam az arcát, és viszonoztam a csókot. Úgy éreztem, ennél már nem is lehetne tökéletesebb az életem. Igazam volt…”

Lucy Brown repes a boldogságtól. Álmai férfijával – a kedves, jóképű, szellemes Dannel – már az esküvőt tervezgetik, és minden, amire a lány valaha vágyott, hirtelen kézzelfogható közelségbe kerül. Az esküvő előestéjén azonban Lucy halálos balesetet szenved.
Két lehetősége van: hagyja, hogy elszakítsák élete szerelmétől, és a mennybe megy, vagy örök életére Dannel marad… szellem képében. Lucy egy percig sem habozik a válasszal: nem akar megválni Dantől. De azért semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik.
Ha Lucy szellem akar lenni, társat kell találnia egy vadidegen embernek …
És amikor rájön, hogy Anna, akit a barátnőjének hitt, bármire képes, hogy megszerezze magának az összetört és kiszolgáltatott Dant, hirtelen felgyorsulnak az események…

Hirdetés