bmgrapes I értékelése


>!
bmgrapes I
Harlan Coben: Hat év

Vérbeli Coben-regény: a könyv elején felvázolt kibogozhatatlannak tűnő rejtély a fordulatos történet során apránként megoldódik.
Egyetlen egy dolog hiányzott, a szerző megszokott fanyar humora.
Nem utolsó sorban Coben a romantikához is ért, persze egyáltalán nem nyálasan, hanem ahogy kell, pasis stílusban.


Harlan Coben: Hat év

Harlan Coben: Hat év

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Jake Fisher végignézi, ahogy élete szerelme, Natalie, hozzámegy egy másik férfihoz. A nő megígérteti vele, hogy soha többé nem fogja keresni. És bár Jake még mindig szereti őt, tartja a szavát, és nem hívogatja többet Natalie-t.

Hat évvel később azonban Jake-nek megakad a szeme egy gyászjelentésen: a férfi, akihez Natalie hozzáment, váratlanul meghalt. Jake nem tudja tovább türtőztetni magát, és elmegy a temetésre. Hat éve várja, hogy újra láthassa Natalie-t. A temetésen azonban sokkoló élményben van része, a gyászoló özvegy ugyanis nem Natalie… Amikor kérdezősködni kezd, kiderül, hogy az asszony, akit a sír mellett látott, majdnem húsz évig volt az elhunyt felesége.

Jake nyomozni kezd, hogy kiderítse az igazságot, de mindenhol falakba ütközik. Megpróbálja felkutatni Natalie-val közös ismerőseiket, de vagy nem találja őket, vagy letagadják, hogy valaha is találkoztak vele. Lassan kiderül, hogy évek óta senki nem látta Natalie-t. Jake egyre kétségbeesettebben keresi a nőt, aki összetörte a szívét, ám hamarosan rá kell jönnie, hogy ezzel a saját életét is veszélybe sodorja…"

Hirdetés