Hanon13 P értékelése


>!
Hanon13 P
Claire Cater: Japán minták

Claire Cater: Japán minták Kreatív színező felnőtteknek

A legtöbb minta csodaszép, és meglepő módon sok mindent bír. Az elején óvatos voltam, van pár oldal ami csak és kizárólag ceruzával lett megcsinálva, majd úgy döntöttem hogy bátrabb leszek. Leírom a tapasztalatim, hogy egy kis segítség legyen azoknak akik meg szeretnék venni kifejezetten ezt a kifestőt:

-Egyértelműen a ceruza a legjobb megoldás, a hátránya hogy halványabbak a színek
-Filctollak közül a Stabilo és az ICO szuperül működnek, csak ha nagyon sokáig satírozunk akkor látszik meg a túloldalt is
-Ezzel szemben az ecsetirónok nem a legjobbak (nem egyenletesen színez és emiatt ha nem figyelünk simán átüt a túloldalra…)
-Zsírkréták közül nagyon sok márkát kipróbáltam, amik darabosan színeznek nem a legjobbak (bár imádom őket színheverés miatt…), mert a túloldalán lévő mintát később csináljuk meg, akkor színezés közben áttapad a másik lapra.
-Vízfestékeket is egészen jól bírja, persze hullámos lesz a lap, de ha nem vizezzük agyon akkor a másik oldalon semmi sem látszódik (a ráncokat pedig ki lehet vasalni :) )
-Akril festék is kisebb helyeken simán alkalmazható (én pl. akkor használtam, ha fehér színnel el akartam takarni valamit)
-Még kipróbáltam pár tollat, illetve olaj alapú tollakat, mindegyik szuperül használható :)

Csupán két negatívumot említenék, amit felfedeztem, az egyik hogy tekintettel a sok festésre, lapozgatásra egy idő után egyes lapok kilazulnak, de ez szerintem természetes, ezek csak ragasztott lapok, nem fűzöttek. A másik hogy vank pár minta ami…mintha nem lenne befejezve tökéletesen. 1-2 apró részen hiányos (pl. egy Kínai sárkányt ábrázoló rajznál), én mondjuk megoldottam és kijavítottam, de valakit lehet nagyon zavarna.


Claire Cater: Japán minták

Claire Cater: Japán minták

Japán hagyományai és természethez fűződő ünnepei ihlették e könyv gyönyörű mintáit, amelyek biztosan felébresztik a te belső kreatív énedet is.

Sárkányok és kimonók mintái, finom kidolgozású virágok és bonyolult rajzolatú legyezők váltakoznak a több mint 100 egyedi és részletgazdag dizájn során.

Hagyományos és modern japán ábrázolások izgalmas keverékét találhatod ebben a színezőben.

Számtalan órán át lazíthatsz és lelhetsz megnyugvásra a színezés segítségével!

Hirdetés