Risus P értékelése


>!
Risus P
Csernus Imre: A kiút

Tegnap este azon tanakodtam, hogy amikor elkezdem írni ezt az értékelést, akkor a könyv melyik részét!részeit emeljem ki. Azt tudtam, hogy mire elkezdek gépelni, addigra ezeknek a gondolatoknak nagy része feledésbe merül, ezt nem bánom. Rájöttem, hogy annyi témát, annyi elgondolkoztató részt, mondatot, de néha egy-egy szót olvastam, hogy nem részletezem, hanem ajánlom elolvasásra ez a könyvet.
Ajánlom mindenkinek, de legfőképp olyanoknak, mint amilyen én vagyok. Hiába tudsz valamit, ahhoz, hogy tudatosuljon ez a dolog látni, átélni vagy olvasni kell. Nekem van még mit megemészteni, mert hiába tudtam, csak most tudatosult. Nem állítom, hogy mindennel 100%-ig egyetértek, de elindított egy gondolkodásfolyamatot, ami miatt kedvenceltem ezt a könyvet.

1 hozzászólás

Csernus Imre: A kiút

Csernus Imre: A kiút

Orvosként régóta stigmatizált emberekkel dolgozom, olyanokkal, akik a saját poklukban fortyognak, és nem látják a kiutat. Vajon mit jelent a pokol? Mit jelent talpra állni, és felnőttként élni? Nekem meggyőződésem, hogy amibe egy ember juttatta önmagát, abból ki is mászhat. De hogyan? Mi az út? Ezekről a folyamatokról, az első lépésekről szól ez a könyv, különös tekintettel a mai huszonéves fiatalokra, akiket divatos szóval Y generációnak is neveznek. Jó ideje érdekel már, hogy milyenek ők, milyen erők, kétségek munkálkodnak bennük, hiszen ők a jövőnk letéteményesei.

Hirdetés