Adryenne1991 értékelése


>!
Adryenne1991
Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 6. – Hajrá hercegnő!

Fura, de ez az egyetlen kötet a sorozatból, amelyikre nem emlékszem annyira, mint a többire, pedig a legtöbbről jóval olvasás után írtam az értékelést, mint ahogy erről is.
Mi lehet ennek az oka? Nem volt olyan érdekes, izgalmas, szórakoztató vagy velem van a gond?
Most bármennyire is szomorú, de oda kell sétálnom a polchoz, levenni a kötetet és beleolvasni, hogy tudtam, hogy egyáltalán miről írok.

Odamentem, beleolvastam, és még mindig homályos minden. Bele kellett néznem az értékelésekbe ahhoz, hogy végre megvilágosodjak. Több-kevesebb sikerrel ez sikerült.

Nem nagyon tudok ennek ellenére sem többet mondani. Mindenki leszűrheti a tanulságot azzal kapcsolatban, hogy elolvasol egy kötetet, és majdhogynem semmire sem emlékszel belőle. Nem jó hír.
Ettől függetlenül biztosan egy szórakoztató, aranyos kis kötet, hiszen az elolvasása után rögtön öt csillagot kapott.
Én mindenki helyében adnék neki egy esélyt.


Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 6. – Hajrá hercegnő!

Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója 6. – Hajrá hercegnő!

Hogy bírja ezt Mia? Egyetlen, igaz szerelme, Michael egyetemre ment, így ő magára maradt az új tanévben, a megpróbáltatásokkal egyedül kell szembenéznie (na jó, majdnem egyedül). Genoviát környezeti katasztrófa fenyegeti. Új angoltanára egyáltalán nem méltányolja írói képességeit. Borisz pedig totálisan átalakult, igazi dögös pasi (!) lett belőle. Ez már túl sok Miának, akinek a hercegnőség amúgy is púp a hátán. Szerencsére Lilly és Grandmère egyesült erővel siet Genovia és az Albert Einstein Gimnázium segítségére. De miért kell Grandmère-nek bundában, tiarával a fején beállítani a suliba?!

Hirdetés