GytAnett P értékelése


>!
GytAnett P
Holly Smale: A lány, akit soha senki sem vett észre

Több értékelésben is olvastam, hogy milyen vicces ez a könyv, és mennyire ki tudja az embert kapcsolni. Sajnos én nem ezt éreztem. Végig az járt a fejemben, hogy hogy lehet valaki ennyire gyökér? Kiborított a főszereplő csaj.
Meg Toby is. Meg az, hogy követte Henriettet, és ezt valahol mindenhol normálisnak vették.
Meg Wilbur. Feltűnési viszketegségben szenvedett, ráadásul eszméletlen idióta beceneveket talált ki.
Meg Henriett apja. Szerintem egy normális apa nem ilyen. Gyerekesebb volt a sokéves átlagnál.
Nem sorolom tovább. :D Majdnem mindenki idegesített.
Nem tetszett az írásmód sem. Nem éreztem gördülékenynek.
Nem tudom, hogy fogom-e folytatni ezt a sorozatot. Szerintem maximum akkor, ha nagyon kifogytam az olvasnivalókból. Amire nem látok túl sok esélyt. :D

11 hozzászólás

Holly Smale: A lány, akit soha senki sem vett észre

Holly Smale: A lány, akit soha senki sem vett észre

Harriet Manners tudja, hogy egy macska fülében 32 izom van, hogy az egy napi járásra lévő hely 27 750 méter messze van, és azt is, hogy egy átlagember naponta 15 alkalommal nevet. Azzal is tisztában van, hogy a denevérek mindig bal irányba repülnek, ha előjönnek az üregükből, és hogy a dinamit egyik alkotóeleme a mogyoró. Azt viszont nem tudja, hogy vajon miért nem kedveli őt senki az iskolában. Így hát, amikor Harrietet felfedezi egy modellügynökség, megragadja a lehetőséget, hogy új emberré váljon. Még akkor is, ha ez azzal jár, hogy ellopja a legjobb barátja álmát, magára vonja ősellensége, Alexa haragját, és újra meg újra hülyét csináljon magából a pofátlanul jóképű modell, Nick előtt. És még akkor is, ha hazudnia kell azoknak, akiket a legjobban szeret. Bár ott van mellette segítőtársnak a mindig lelkes és izgatott apja, meg az überstréber zaklatója, Toby is, mégis egyik divatkatasztrófa követi a másikat, és Harriet lassan rájön, hogy a divat kulisszái között ugyanúgy nem találja a helyét, mint a hétköznapi világban. Vajon sikerül-e stréberből menő csajjá változnia, miután a régi élete szinte már darabokra hullott, vagy mindent elszúr az új életében is?

Hirdetés