Gaby33 értékelése


>!
Gaby33
Nora Roberts: Pogánykő

Gage és Cybil kapcsolatára voltam a leginkább kíváncsi, hogy fogja megoldani az írónő. Összességében egész jól sikerült neki:) Voltak túlzások a könyvben és sok minden „túl” szépre sikerült a kapcsolatokban, de Nora Roberts-től nem is igazán vár mást az olvasó. Főszereplő párosaink ügyesen oldották meg végül, hogy győzzék le a gonoszt. Ebben a részben is sok izgalmat kapott az olvasó voltak részek, amik kimondottan félelmetesre sikerültek és volt egy-két vicces pillanat is pl. terhességtesztek :)
Jól szórakoztam ezen a sorozaton, nekem tetszett.


Nora Roberts: Pogánykő

Nora Roberts: Pogánykő

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Amikor évekkel ezelőtt, végrehajtva a vértestvér-rituálét, Gage, Fox és Caleb kilépett az erdőből, mindnyájuknál ott volt a vérkő egy darabkája. Most ez lesz a fegyverük a végső harcban a démon ellen, amelyet felébresztettek.
A győztes visz mindent.
Közös rémálmok, látomások vérről és tűzről, véletlenszerűen előforduló erőszakos események kezdik egyre gyakrabban zaklatni a régi barátokat, és Quinnt, Laylát meg Cybilt, a nőket, akiket a végzet hozzájuk köt. Észre kell venniük, hogy ebben az évben erősebben tér vissza a démon, amely az általa keltett rettegésből táplálkozik.
De mostanra sikerült újra egyesíteniük a vérkő három darabját. Már csak azt kell kitalálniuk, hogyan használják fel.
Egy olyan szerencsejátékos, mint Gage, természetesen bármikor fogadna rá, hogy a csapatuk megtalálja a megoldást. És bár ő meg Cybil osztozik as jövőbe látás képességében, ez az egyetlen dolog, ami közös bennük. Mindketten úgy érzik, ha a köztük lévő flört szintjéről egy szinttel feljebb lépnének, azt csakis a saját akaratukból tennék, nem azért, mert a sors így rendelte. Gage azt is tudja, hogy egy olyan nő, mint Cybil- aki eszes, erős és ellenállhatatlanul szép- csak szerencsét hozhat neki. Hogy jó vagy balszerencsét, az még nem tisztázott, pedig ez döntheti el, hogy végső pusztulás vár Hawkins-völgyre, vagy véget ér végre a lidércnyomás.

A Vértestvérek és a Hawkins-völgy folytatása

Hirdetés