ncsn87 értékelése


ncsn87>!
Ilona Andrews: Magic Bites – Pusztító mágia

Annyira, de annyira jólesett ez most nekem. Hiányzott végre egy jó kis fantasy. Kedvenc gyanús sorozat lesz, érzem. ^^
Picit tényleg Anita Blaket jutatta az eszembe még a kezdeti időkből, aminek kifejezetten örültem. Izgalmas volt, nem unatkoztam.
A fordítás is szerintem jól sikerült. Egyedül a Gyilkos szó zavart, de üsse kavics.
Döcögősen indult kicsit, de számomra ez teljesen normális, hiszen egy új világot ismerünk meg, szépen kell adagolni, hogy meglegyen a kellő izgalom a későbbiekhez. Én szeretem, ha több rész kell ahhoz, hogy megismerjek egy adott világot.
Kate egy talpraesett, nem hisztis csaj. Igazi, vérbeli fantasy főhősnő. Megoldásokon agyal, nem rinyál. Derek nagyon cuki, de csak az anyai ösztönök törnek elő belőlem miatta. :D Currant meg IMÁDOM!!!! ♥ Ő már teljesen más ösztönöket vált ki belőlem… khmmm… :D Ennyi, elvesztem! A gyengéim az alakváltók, főleg, ha ennyire férfiasak, dögösek. *.* Szeretem a civodásukat Kate-el. Annyit nevetek rajtuk! :D Igazán összeillenek! ^^ Szóval Currannak drukkolok már most a szerelmi szál terén! Mert Crest… Idegesít és beverném a képét! :D Remélem vele nem szűri össze a levet Kate, mert különben nagyot csalódok! :P
Egy dolog borított ki nagyon és undorított spoiler… Már a tudat is, hogy ezt emberek művelik… Néha hánynom kellett komolyan. :S
Szóval alig várom a folytatást!!! ^^ @Könyvmolyképző, örülök, hogy ebbe a sorozatba belekezdtetek. Remélem hamar olvashatjuk a többi részét is! :)

4 hozzászólás

Ilona Andrews: Magic Bites – Pusztító mágia

Ilona Andrews: Magic Bites – Pusztító mágia

Kate Daniels az Atlanta városában előforduló paranormális problémák felgöngyölítésével megbízott zsoldosként tengeti napjait. A szókimondó lány ereiben is mágia csordogál, de ő jobban bízik a kardja erejében. Ő maga is bármikor célponttá válhat, de nem futamodik meg a kihívás elől. Amikor azonban Kate gyámját meggyilkolják, válaszút elé kerül: vagy megvárja biztonságban, amíg elcsitulnak a kedélyek, vagy a természetfeletti gyilkos nyomába ered.

Kate az utóbbit választja, így akarata ellenére belekeveredik Atlanta két legerősebb természetfeletti körének hatalmi harcába. Az egyik oldal a vámpírokat irányító Halottidézők. A másik a Falka, az alakváltók félkatonai klánja. És mindkét fél azt akarja, hogy Kate találja meg a gyilkost.

A New York Times sikerszerzője, Ilona Andrews Kate Daniels világának megismerésére hívja az olvasót a sorozat első kötetében.