Pandalány P értékelése


>!
Pandalány 
Kovács Eszter: Let's kifli

Ez a könyv engem kicsit meglepett, nem erre számítottam. Azt hittem, hogy összefüggőbbek lesznek a történetek benne, és valahogy nem éreztem magaménak az olvasmányt sajnos, a könyv befejezése után sem. Pedig a borítójába beleszerettem, szerintem gyönyörű. ♥ De a borító, fülszöveg többet adott nekem, mint a tartalom. Összességében tetszett tényleg, de nem lett kedvenc pedig nem így terveztem. Hiszen London, Anglia a szívemcsücske még úgy is, hogy soha nem jártam ott eddig!Egyik-másik szösszenet kimondottan érdekes és kedves volt, pl.: a Rolling Stones-os bácsi története.


Kovács Eszter: Let's kifli

Kovács Eszter: Let's kifli

Van egy lány. Londonban él, egy cukormázas városban, melynek színpompás felszíne csupa meglepetést rejt. Különös barátságok és édes-bús szerelmek szövődnek itt, a honvágy hazájában, a már nem is olyan új otthonban.
Egy kivándorlás ismerős, mégis líraian egyedi története egy lányról, no meg például a brit fiúról, aki hozzábújva félig magyarul, félig angolul azt suttogja a fülébe: Let's kifli!

A kötet az Athenaeum Kiadó „Magyarok külföldön" sorozatának nyitó darabja, izgalmas élménykalauz mindenkinek, aki menni, vagy éppen maradni szeretne.

Hirdetés