buzavirág értékelése


buzavirág>!
Rosamund Lupton: Azután

Körülbelül egy hónapja olvastam az írónő másik könyvét Drága Tess , nagyon tetszett, így nem volt kérdéses, hogy ezt a könyvet is elolvasom. Most is sikerült az érzelmekre hatni, átéreztem Grace minden döntését, spoiler A végére nekem kicsit sok volt a gyanúsított, szerintem túl lett bonyolítva, lehetetlen volt kitalálni ki az elkövető.
Mindazonáltal nem kétséges, hogy egy jól felépített igényes történet, viszont a borítója lehetett volna ütősebb.


Rosamund Lupton: Azután

Rosamund Lupton: Azután

Grace idilli életet él férjével, tinédzser lányával, Jennyvel és kisfiával, Adammel. Ezt az idillt azonban az égő iskolaépület fekete füstje homályosítja el. Grace-nek meg kell mentenie Jennyt, aki az épületben rekedt. A rendőrség nyomozni kezd, és kiderül, hogy a tűz nem baleset volt – valaki meg akarta ölni Jennyt. Csak Grace tudja, hogy ártatlan embert gyanúsítanak, és ő az egyetlen, aki megvédheti a lányát. Ehhez azonban le kell győznie minden fizikai korlátot…

Az „Azután” egyszerre izgalmas krimi és szívszorító történet. Akiknek tetszett Alice Sebold Komfortos mennyország című bestsellere, azok ezt a regényt sem tudják majd letenni. A szerző bámulatos tehetséggel szövi a történet szálait és tárja fel a rendíthetetlen anyai szeretet mélységeit.
A könyvet az Amazon a 2011-es év tíz legjobb könyve közé választotta, a Waterstones könyvesbolthálózatban pedig ez lett az év könyve 2011-ben.

„Az "Azután"minden egyes oldala mestermű. Kíméletet nem ismerő érzelmi hatás, költőien vibráló stílus és lebilincselő történet egyesül ebben a transzcendens irodalmi élményben. Garantálom, hogy ez a regény mindenkit meghat.” (Jeffery Deaver)

Hirdetés