Black_Angel értékelése


>!
Black_Angel
Csernus Imre: A kiút

Ezt a könyvet ki tudtam volna olvasni 2 nap alatt. De nem ez volt a célom.
Mostanában az életemben egyre több gond adódott, ami miatt lehangolt lettem. Nem láttam semmi jót benne. Rájöttem, hogy ez így nem mehet tovább. Valami muszáj kezdenem magammal annak érdekében,hogy jobb legyen saját magamnak.
Így hát, elkezdtem kizárni, kitörölni az életemből a negatív hatásokat, és pozitívval helyettesíteni azt.
Csernus Imre számomra megmutatta mindazt amivel én küzdök. Ezzel a könyvvel indítottam tőle. Nem volt olyan oldal, ahol ne szembesített volna olyan dologgal ami miatt emésztem magam. Lassan haladtam a könyvvel, befogadtam mindazt amit el akart mondani.
Számomra ez a könyv a fordulópont. Nagyon sokat segített, és nagyon köszönöm Csernusnak amiért ilyen nyíltan és nyersen fogalmazott.
Mindenkinek ajánlom aki ki akar lépni a szarból. Mert hidd el, nem önzőség!


Csernus Imre: A kiút

Csernus Imre: A kiút

Orvosként régóta stigmatizált emberekkel dolgozom, olyanokkal, akik a saját poklukban fortyognak, és nem látják a kiutat. Vajon mit jelent a pokol? Mit jelent talpra állni, és felnőttként élni? Nekem meggyőződésem, hogy amibe egy ember juttatta önmagát, abból ki is mászhat. De hogyan? Mi az út? Ezekről a folyamatokról, az első lépésekről szól ez a könyv, különös tekintettel a mai huszonéves fiatalokra, akiket divatos szóval Y generációnak is neveznek. Jó ideje érdekel már, hogy milyenek ők, milyen erők, kétségek munkálkodnak bennük, hiszen ők a jövőnk letéteményesei.

Hirdetés