NightStar értékelése


>!
NightStar
Nora Roberts: Örvénylés

Mindig megtartottam a két lépés távolságot Nora Roberts könyveitől. Bele-belefutottam, amint a figyeltjeim olvasták, tévében láttam egy-egy részt a könyvekből készült filmekből, de egyáltalán nem fogott meg. A félelmeim egy része be is igazolódott, kicsit lassú folyásúnak, vontatottnak és laposnak éreztem a történetet. A karakterekkel viszont nem volt semmi bajom, szépen kidolgozta őket az írónő. A vége már izgalmas volt, várható volt, hogy mi fog történni, mégis nagyon szépen fokozta a feszültséget az írónő. És érdekes módon itt jön egy nagy pozitívum: az utolsó harmadot már félve olvastam, sokszor félretettem a könyvet, inkább molyoltam, bármit csináltam, de egyszerűen tartottam attól, hogy mi történik, amikor ez a feszültség a tetőfokára hág. Ám szépen túlbillentünk rajta, Nell-lel együtt én is fellélegeztem, ahogy szépen átlépett az árnyékán és meglépte, amit meg kellett.
Lényeg a lényeg, bár nem lettem Nora Roberts fan, a folytatás nagyon is érdekel.

9 hozzászólás

Nora Roberts: Örvénylés

Nora Roberts: Örvénylés

A New York Times bestsellerírónője, Nora Roberts olvasók millióit kápráztatta el a barátságról, az elveszett szívekről, legendákról, szerelemről és vágyról szóló megható történeteivel. A Három Nővér szigetének legendáját feldolgozó trilógia első kötetében visszatér New England kísértő partjaihoz – és a három szenvedélyes és erős akaratú nő életének alakulásához…
Amikor Nell Channing megérkezik a bájos Három Nővér szigetére, úgy érzi, végre sikerült szadista férje látóköréből kiszakadnia, és hosszú hónapok után megnyugodhat egy kicsit.
A sziget különös története 1692-ig nyúlik vissza, a három boszorkány titokzatos szerelméig, akiknek leszármazottjai még ma is ott élnek. Nellnek fel kell magában fedeznie és felszínre kell hoznia azt a mágikus erőt és képességet, amellyel megmentheti saját magát és szerelmét, Zach Todd seriffet. A harcban nincs egyedül – nővérei bűbájos hatalmukkal és szeretetükkel védik őt.

Hirdetés