kitekaktusz értékelése


>!
kitekaktusz
Carole Matthews: Szeress karácsonykor

Rég olvastam már ennyire szórakoztató könyvet. Karácsony előtt kellett volna sort kerítenem rá, mert akkor sokkal könnyebben rá tudtam volna hangolódni az ünnepekre. Egyébként baromi nehezen sikerült. Adott egy családanya, aki rajong a karácsonyért és egész évben erre készül, egy férj, aki annyira nincs oda érte, két elkényeztetett huszonéves gyerek, akik közül az egyik szexuális irányultsága még kérdéses. :) Aztán van egy unoka, plusz a következő már a pocakban, egy szenilis nagymama, akiről folyton Lady Lavender jutott eszembe a Csengetett, Mylord? című sorozatból. :) De az abszolút kedvencem a meleg nagypapa volt és a párja, Samuel. Tetszett, hogy a család nem csinált ügyet abból, hogy ők egy pár. Ha mindenki csak ennyit foglalkozna azzal, ki kit szeret, ez a világ is kicsit jobb hely lehetne.
Nem tudom, hogy lehetett kitalálni egy ilyen lökött családot, de nálam telitalálat volt. Mintha egy vígjátékot néztem volna. :) Az külön jó ötlet, hogy rövid fejezetekből áll a könyv, így könnyebb volt abbahagynom, ha éppen közbejött valami.
Az viszont kicsit zavart, hogy sok helyen hiányzott a mondat végén az írásjel, sok elütés és helyesírási hiba volt benne, a furcsa szóhasználatról már nem is beszélve. Manapság helyett mai napság, porta helyett portál, és a szomszéd is Nick lett az egyik oldalon, pedig Neilnek hívták. Volt még benne pár ilyen furcsaság, jegyzetelnem kellett volna, mert több nem jut eszembe. De nálam ennek ellenére is 5 csillagos. :)


Carole Matthews: Szeress karácsonykor

Carole Matthews: Szeress karácsonykor

Lehet egy tökéletlen családnak tökéletes karácsonya?

Juliet Joyce él-hal a karácsonyért. Imádja a karácsonyi ajándékokat, a karácsonyfát díszestül, a karácsonyi pulykát, meg úgy általában mindent, ami karácsonyi. Idén is hagyja, hogy elsodorja az ünnep áradata, ha már a családi pokolnak épp karácsony táján kellett elszabadulnia. Fia, Tom elvesztette az állását, ráadásul rémes partnereket hoz a nyakára; állapotos lánya, Chloe hazaköltözött a kisfiával; apukája, Frank a saját szívfájdalmától szenved, míg anyukája, Rita napról napra szenilisebb. Vajon Rick, a férje, mikor elégeli meg a körös-körül örvénylő káoszt?

Ahogy közeledik a nagy nap, Juliet minden erejével azon van, hogy egyenesbe hozza a dolgokat, hiszen másra sem vágyik, mint hogy otthonukat karácsonykor betöltse a szeretet…

Hirdetés