Veron P értékelése


>!
Veron P
Carole Matthews: Szeress karácsonykor

Nem egy filozófiai magasságokba szárnyaló mű, de annak, aminek olvasni akartam, pont megfelelt: egy karácsonyi hangulatot adó, könnyű, kikapcsoló, no-agyműködést igénylő limonádé. Legalábbis az aktuális hangulatban… máskor valószínűleg sírva kapartam volna a falat a lehetetlen gyerekektől, az idétlen mentalitástól, a végén minden úgyis jó lesz történettől, az értelmetlen zabálás/vásárlástól… De most nem érdekel, csak élveztem a kikapcsolást és a karácsonyt és örülök neki :)


Carole Matthews: Szeress karácsonykor

Carole Matthews: Szeress karácsonykor

Lehet egy tökéletlen családnak tökéletes karácsonya?

Juliet Joyce él-hal a karácsonyért. Imádja a karácsonyi ajándékokat, a karácsonyfát díszestül, a karácsonyi pulykát, meg úgy általában mindent, ami karácsonyi. Idén is hagyja, hogy elsodorja az ünnep áradata, ha már a családi pokolnak épp karácsony táján kellett elszabadulnia. Fia, Tom elvesztette az állását, ráadásul rémes partnereket hoz a nyakára; állapotos lánya, Chloe hazaköltözött a kisfiával; apukája, Frank a saját szívfájdalmától szenved, míg anyukája, Rita napról napra szenilisebb. Vajon Rick, a férje, mikor elégeli meg a körös-körül örvénylő káoszt?

Ahogy közeledik a nagy nap, Juliet minden erejével azon van, hogy egyenesbe hozza a dolgokat, hiszen másra sem vágyik, mint hogy otthonukat karácsonykor betöltse a szeretet…

Hirdetés