Lulma értékelése


>!
Lulma
Katie Fforde: Majdnem tökéletes

Bájos kis történet. A helyszínt imádtam, nagyon szeretek házfelújítós sorozatokat nézni, jó volt végre olvasni is egy ilyen témájú könnyed regényt. Az angol vidéki hangulat pedig pluszpontot érdemel!
Nekem elég lett volna a piknikes részig a sztori, onnantól kezdve már vontatottnak és feleslegesnek éreztem a folytatást. A tűz és az utolsó kis összeveszés Rob és Anna között már nem tetszett.
Volt már jobb is, amit az írónőtől olvastam, de rosszabb is. ez amolyan tipikus egyszer olvasós, kikapcsolódásra alkalmas könyv.


Katie Fforde: Majdnem tökéletes

Katie Fforde: Majdnem tökéletes

Anna, a frissen végzett belsőépítész úgy dönt, hogy a tettek mezejére lép. Mindent – azaz kevéske pénzét – kockára téve vásárol egy tüneményes kis házat vidéken, hogy majd felújítja és kipofozza – elvégre ez a szakmája –, azután eladja. Ily módon bebizonyíthatja a családjának, hogy igenis képes megállni a saját lábán. A mesebeli házikó ránézésre tökéletes, ám belül maga a káosz: a földszinten hiányos a padló, a tetőtérbe lépcső helyett egy rozoga létra vezet, áram nincs, tehát elő a gyertyákkal, ágy sehol, csupán egy matracon, hálózsákban hajthatja álomra a fejét.
Lehet, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét?
Ekkor érkezik a mentőangyal a szomszéd Chloe személyében – némi tea, bor és rengeteg együttérzés, valamint egy kóbor agár, Caroline társaságában. A világ rendje helyreállni látszik, s Anna már kezdené hinni, hogy megtalálta a nagykönyvben megírt idillt. Csakhogy feltűnik a színen egy jóképű, ám lehetetlen alak, Rob Hunter, aki a műemlékházak helyreállítását felügyeli, és máris több akadály tornyosul Anna előtt, mint a Nemzeti Vágtán.
Bonyodalom bonyodalom hátán, de minden jó, ha jó a vége…

Hirdetés