GytAnett P értékelése


>!
GytAnett P
Tara Sivec: Életek és édességek

Mióta elolvastam az első részét, alig vártam, hogy sorra kerítsem ezt a részt, de addig nem akartam, amíg nincsen meg saját könyvként. :) Szerencsére @Roni90-től megkaptam karácsonyra, és végre el is jutottam odáig, hogy elolvassam. :)
Sajnos az előző részhez képest egy kicsit csalódtam. Időnként még mindig hangosan rötyögtem, de néhány poént már erőltetettnek éreztem. Ennek ellenére még mindig imádom Tara Sivec írói stílusát, a karaktereket, amiket megteremtett. Az egyik idiótább, mint a másik. :D
Pár embernél Gavin verte ki a biztosítékot, ahogy olvasgattam mások értékeléseit, viszont én úgy látom, hogy a való életben nem egy ilyen ember van. A valóságban minden karakter előfordul, maximum nem ennyire egy helyen. :) De ennek a könyvnek ez a szépsége, hogy mindenki hülye. :D Drew-t még mindig imádom a feliratos pólóival együtt, Gavint a csúnya beszédével és a szókimondásával, Jennyt igazából egy kicsit kevésbé kedvelem, vele nem annyira bírok azonosulni. A legértelmesebb talán Jim és Liz. :)
Az elején a horkolásos részen nagyon jól szórakoztam. Én sem bírom elviselni, ha valaki horkol mellettem, esküszöm, ez nálam válóok lenne, olyan szinten nem megy. :D
Egy kicsit idegesített, hogy Claire és Carter ennyire elbeszéltek egymás mellett, hogy nem mertek egymással őszinték lenni, pedig ez lenne egy kapcsolat alapja. De a végére szerencsére minden megoldódott. :)
A végén is nagyon jókat röhögtem, azt hiszem, akkorra bírtam igazán felvenni a fonalat. :)
Viszont az epilógus nekem már túl sok volt. Ennél a könyvnél valahogy nem ezt a tömény nyáladzást szoktam meg. :)
Azonban az nem kétséges, hogy majd a többi részét is a polcomon szeretném látni, ha megjelentek. :)


Tara Sivec: Életek és édességek

Tara Sivec: Életek és édességek

Carter, Claire és a banda visszatér, és készen állnak, hogy elkezdjék közös életüket. De vajon tényleg készen állnak?
Túl egy pokoli leánybúcsún, pornófüggőségen, zsemle-baseballon és egy elrontott lánykérésen, túl azon, hogy rájönnek, mindkettőjük családja csupa sültbolondból áll, Carter és Claire végül elkezdi megkérdőjelezni a köztük lévő kötelék erősségét.
Vajon a barátaik csak tovább rontják a helyzetet kellemetlen megjegyzéseikkel és kotnyeleskedésükkel, vagy meggyőzik a párt, hogy a „boldogan éltek, míg meg nem haltak” néha tényleg kezdődhet sörponggal is?

Hirdetés