Lanore P értékelése


>!
Lanore P
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Booker karakterét eddig is nagyon kedveltem, így sejtettem, hogy jó kis történet lesz, ez be is jött: minden megvolt benne, ami miatt megszerettem a sorozatot, a maga keserédes módján minden kötetben volt valami, ami megfogott, amiért érdemes volt elolvasni. Most sem panaszkodhatok, az alapsztori tetszett, de ez az eszméletlen mennyiségű rózsaszín hab, ami pár fejezetben előjött, váratlanul ért, és egy picit csalódás volt. Persze, reménykedtem benne, hogy Tess iszonyú múltja után vár még rá egy kis boldogság, de a tálalás néha már elég sok volt. Az epilógusnál már csak a szememet forgattam… :D De a főszereplő párosok, a különleges életük, a múltjuk miatt megérdemli ez a rész is a 4 csillagot.


Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Sherry Gammon: Elviselhetetlen

A fiatal, jóképű és vicces Booker Gatto nemrég hagyta ott veszélyekkel teli munkáját, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet kezdhessen. Egyetlen dolog hiányzik számára a boldogsághoz: egy igazi társ. De a szerelem elkerüli, és a múlt árnyai még fogva tartják a szívét. De bármennyire is próbálja kizárni az életéből az érzelmeket, nem tudja nem észrevenni a gyönyörű és okos Tesst.
Tess Selleck bujkál. Egy olyan kapcsolatból próbál kilépni, melyben mindennapos a megaláztatás és a szenvedés. Egy erőszakos és durva férfi elől menekül, aki egykor a férje volt. Tess átmenetileg nyugalomra talál Booker mellett, aki napról napra vonzóbb számára, de a bizalmatlansága a férfiakkal szemben óvatosságra inti.
Kétséges, hogy a két megsebzett léleknek van-e közös jövője. Vajon a szerelem és a bizalom segíthet rajtuk, vagy éppen ezek az érzések válnak elviselhetetlenné?

Hirdetés