tothbrigi98 értékelése


>!
tothbrigi98
Julie Johnson: Like Gravity

Talán nem minden ember kedveli majd meg a történetet, de nem is kell. Az én kis romantikus lelkemnek nagyon jót tett és ez a lényeg.
Kissé úgy érzem most magam, hogy szeretném, hogy mások is megismerjék ezt a remek írónőt, aki magánkiadásból, 22 évesen ilyet alkotott, de szeretném inkább magamnak megtartani a történetet, a szereplőkről nem is beszélve. (Finn Chambers, oh my god.) Mert ez tipikusan az a történet, amin még éjjel is kattog az agyad, pedig legszívesebben arra vágynál, hogy aludhass.

Senkit ne zavarjon meg ez a borzalmas borító, a regény fantasztikus, engem meggyőzött. Egy magánkiadásos novellától egyébként sem várhatunk többet egy ilyesfajta borítónál, de semmi pánik, fókuszálunk akkor a történetre – hiszen, mint már említettem –, az minden pénzt megér.

A történet szerintem erősen hasonlít K. A. Tucker ❝Ten Tiny Breaths – Tíz apró lélegzet❞ c. könyvére a végkimenetel esetében. De ez nem szabad, hogy bárkit is megrémítsen, mert az írónő szavakkal bánó technikája mindent felülmúl. Arról nem is beszélve, hogy milyen emberközeli karaktereket tár a nagyvilág szeme elé.
Emellett persze a történet tele volt olyan fordulatokkal, amire az olvasó nem számíthatott. Vagy ha mégis, Julie Johnson újabbat csavart a történéseken.

Bővebben itt: http://brinessza.blogspot.hu/2015/12/julie-johnson-like…

3 hozzászólás

Julie Johnson: Like Gravity

Julie Johnson: Like Gravity

Twenty year-old Brooklyn “Bee” Turner is no stranger to grief. After witnessing her mother’s brutal murder at age six, Brooklyn is guarded, damaged, and – by all accounts – a bitch. And that’s just the way she likes it, if it means keeping everyone at arm’s length.

When she stumbles, quite literally, into Finn Chambers – campus ladies’ man and the lead singer of a local band —she’s unprepared for his persistence in befriending her, and for the dangerous attraction she begins to feel for him.

Because with Finn, she knows it would be more than just sex.

More than just friendship.

And maybe even more than just love.

When a sinister presence from her past reemerges, Brooklyn will be pushed to her breaking point. For the first time in fifteen years, she will confront both her grief and her memories, as she plays a deadly game of cat-and-mouse with an unforeseen enemy.

Because sometimes, the demons we must confront aren’t only on the inside..

Hirdetés