pöttyös értékelése


>!
pöttyös
Christine Biernath: Gólyaregény

Kihívásra olvastam, meg talán hetedikes korom körül Úristen, de rég volt.. kivehettem a könyvtárból, a mostani példány a húgomé. Nem kötődtem hozzá különösebben, és ez nem az a négy csillag, amit majdnem jó könyvekre szoktam adni, hanem a közömbös négyes.
Elgondolkodtam azon, hogy mi lenne akkor, ha én esnék teherbe 16 évesen. Annyiban megértem Nadine-t, hogy olyan szélsőséges hisztérikaként viselkedett, mert szerintem én sem tudtam volna másként kezelni a dolgokat. De akkor is azt gondolom, – most igazán személyes vélemény következik – hogy nem kell 16 évesen teherbe esni, nem kell 16 évesen összeköltözni másokkal, és nem kell azt akarni, hogy minél hamarabb kiszakadjunk otthonról, merthogy mennyire szar. Mindenkinek szar kicsit vagy nagyon, de azt gondolom, hogy amíg valaki gyerek, az maradjon otthon. Lehet, hogy valaki már 15 évesen nem gyerek. Lehet, hogy valaki 30 évesen is az. Ez van.
Vagy ötödjére törlöm ki az itt levő, azaz nem levő személyes állásfoglalásomat. Necces a téma, nem is mondok semmit.

1 hozzászólás

Christine Biernath: Gólyaregény

Christine Biernath: Gólyaregény

A hórihorgas, csupa szeplő Nadine sosem hitte volna, hogy egy igazi szépfiú képes belé szeretni. Ráadásul Rick nem csupán jóképű, hanem okos és laza is, egyszóval az a típus, akiről minden tizenhat éves lány álmodozik. Nadine azonban nem csak álmodozni akar, ő át szeretné élni a szerelem minden szépségét. A fordulatokban gazdag, komoly témát feszegető regény bemutatja egy nehéz döntés minden kínját, felelősségét.

Hirdetés