Sippancs P értékelése


>!
Sippancs P
Debbie Macomber: Csillagos éj

A legfőbb ok, amiért kézbe vettem ezt a könyvet, az a karácsonyi hangulat meghozatala volt, és bár a kívánt hatást nem igazán érte el (nem a történet hibája, hanem a verőfényes napsütésé), kifejezetten jól szórakoztam rajta.
Kaptam egy könnyed és megmosolyogtató romantikus sztorit egy komor, de vajszívű vademberrel, egy kedves és mindenre elszánt újságírónővel, egy barátságos négylábúval, egy kis családi drámával, Alaszkával és az északi fénnyel.
A karakterek közül a kedvencem egyértelműen Finn volt (imádom a morózus férfiakat!), akit szorsan Carrie követett, a tűz-víz ellentét ellenére ugyanis szuper párost alkottak ők ketten. A kedvenc jelenetem pedig az első, kenyérpirítós ajándék volt… annyira megható és édes gesztus volt az Finntől!
Aki szereti a könnyed, romantikus meséket, ami nem okoz semmiféle meglepetést, és amihez nem kell használni az agytekervényeket, annak bátran merem ajánlani ezt a könyvet!

5 hozzászólás

Debbie Macomber: Csillagos éj

Debbie Macomber: Csillagos éj

Carrie Slayton, a fiatal és tehetséges újságírónő egy chicagói lap társasági rovatának munkatársa, ám a munkájával nem igazán elégedett, így hát elhatározza, hogy felmond. A főnöke azonban nem akarja elengedni, inkább egy igazán izgalmas feladattal bízza meg: készítsen interjút a titokzatos Finn Daltonnal, akinek a zord, ám mégis gyönyörű Alaszkáról szóló bestsellere a könyves toplisták élén áll, és rajongótábora egyre nő.
Carrie feladatát azonban megnehezíti, hogy a férfi kerüli a nyilvánosságot, senki sem tudja, hol lakik, ráadásul egyetlen újságírónak sem ad interjút. Carrie kitartó kutatás után végül rátalál az íróra az alaszkai vadonban. A lányt teljesen elbűvöli a vidék szépsége és nem mellékesen a férfi személyisége is. Minden különbözőségük ellenére mély vonzalom alakul ki kettejük között, és Carrie-nek döntenie kell: ha megírja a cikket, elveszíti Finnt, ha viszont a szívére hallgat, le kell mondania a karrierről.
Debbie Macomber (Angyali segítség) hamisítatlan karácsonyi történetében két nagyon különböző életfelfogású ember egymásra találását, kapcsolatát meséli el a tőle megszokott lírai szenvedéllyel.

Hirdetés