PAVideoStudio értékelése


>!
PAVideoStudio
Matthew Stover: A Sith-ek bosszúja

Majdnem a sírás kerülgetett, annyira csodálatosan írja le az érzelmeket. A legenda szerint a szerző bőgött a regény írása közben. Nagyon tetszett Palpatine érvelése, Anakin vívódása, és az utalások más regényekre. Azért jó pár helyen ez is eltér a filmtől. Néhány melléknév fordítása (pl. zabraki, koruni) nem tetszett, mert eltér a megszokottól.
Véleményem és bemutató az alábbi videóban: https://youtu.be/_avJGaRLnEs

Véleményem további Star Wars könyvekről: http://goo.gl/XBEwd

>!
Aquila, Budapest, 2005
334 oldal · puhatáblás · ISBN: 9636793085 · Fordította: Nemes István
2 hozzászólás

Matthew Stover: A Sith-ek bosszúja

Matthew Stover: A Sith-ek bosszúja

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Végre megismerhetjük a teljes STAR WARS saga fordulópontját

Többévnyi polgárháborút követően a Szeparatisták már szinte az összeomlásig szétzúzták az ingataggá vált Köztársaságot. A Coruscanton a Szenátus aggódva figyeli, miként töröl el Palpatine főkancellár újabb és újabb alapvető alkotmányos jogokat a Köztársaság biztonságára hivatkozva. Yoda, Mace Windu és a többi mesterek szembeszállnak a főkancellár azon idegesítő törekvésével, hogy felügyelje a Jedi Tanácsot. És Anakin Sywalker, a megjövendölt Kiválasztott, akinek az lenne a sorsa, hogy egyensúlyt teremtsen az Erőben, egyre inkább azon emészti magát, hogy titkos szerelme, Padmé Amidala szenátornő meghalhat.
Ahogy a harc végighömpölyög a galaxisban, a helyzet robbanásszerű végjátékbam csúcsosodik ki: Obi-van veszélyes küldetésre vállalkozik, a rettegett szeparatista katonai vezető, Grievous tábornok likvidálására. Palpatine mindent elkövet, hogy még jelentősebb hatalomhoz jusson, s ravasz módon a jedik ellen fordítja a közvéleményt, és az összezavarodott Anakin , akit leírhatatlan látomások gyötörnek, veszélyesen közel kerül egy a galaxist átformáló döntés pereméhez. Darth Sidiousnak, kinek árnyéka mind hatalmasabban dereng elő a sötétségből, mindössze annyi a dolga, hogy rámérje a végső, letaglózó csapást a Köztársaságra… és felavassa az új Sith Lordot: Darth Vadert.

Hirdetés