vikcs P értékelése


>!
vikcs P
Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

Nos, engedjétek meg hogy én is kifejtsem szerényke véleményemet erről a fantasztikus „regényről”.
Már mikor elkezdtem az elején, már akkor lehetett érezni hogy valami nem oké, de nem baj, folytattam, mondván adok neki egy esélyt. Hát, kár volt. Sok könyvet olvastam már, de ennyire rosszat még soha. Egyszerűen csapodár az egész, néha követhetetlen és elképesztően irreleváns. Az egész fordítás, szöveg összetétel olyan bűn rossz, hogy rossz volt olvasni.
Én megértem Harpert, szar ha két emberbe vagy szerelmes, de azért ne legyünk már olyan gerinctelenek hogy ide-oda ugrálok köztük, mikor melyikhez van kedvem..
Nem akarok spoilerezni, összefoglalva nagyon megbántam hogy elolvastam ezt a majdnem 500 oldalt, aminek szinte se eleje, se közepe, se vége. A cselekmények kiszámíthatóak, nagyon monoton, és sokszor idegesítően unalmas. A történet megírása nagyon pocsék, szinte végigszenvedtem az oldalakat, de hát mi más is lett volna a vége mint tökéletes happy end, egy olyan sráccal aki a való életben elküldte volna a francba, mert egy hazug, idegesítő p***a.
Romantikus vagyok, de ez már számomra is túl nyálas volt, egy szóval kitartás azoknak akik a kezükbe veszik!

4 hozzászólás

Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

A tizennyolc éves Harper egész életét tengerészgyalogos apja szigorú felügyelete alatt töltötte, most azonban elérkezett az idő, amikor végre a saját életét élheti, és olyan tapasztalatokra tehet szert, amelyekről korábban csak az apja egységében szolgáló újoncoktól hallott. Harper hatalmas reményekkel kezdi meg első évét a San Diego-i Állami Egyetemen.
Új lakótársának köszönhetően Harper hamar belecsöppen a bulik, a helyes pasik, a családi élet és a mindent elsöprő érzelmi viharok világába. A szíve csaknem kettészakad, amikor egyszerre szeret bele új barátjába, Brandonba és szobatársa bátyjába, Chase-be. Kemény külsejük és viharos múltjuk ellenére a fiúk imádják Harpert, és bármit megtennének érte – ha kell, félreállnak, csak hogy ő boldog legyen.

Hirdetés