Bea_Könyvutca P értékelése


>!
Bea_Könyvutca P
Farkas Zoltán – Kiss László: Outcast

Farkas Zoltán – Kiss László: Outcast Kitaszítottan a világhírig

Nem ismerem az Ektomorf zenekart, talán láttam itt-ott a nevüket, de mivel a metálzene és én nagyon távol állunk egymástól, így nem keresztezték egymást útjaink. Mégis kíváncsi voltam erre a könyvre, kíváncsi arra, hogyan jutott el egy – tulajdonképpen rétegzenét játszó – metálzenekar egy Békés megyei kisvárosból a világhírig.

Egy erővel, energiával teli történetet olvastam. Farkas Zoliban az Ektomorf frontemberében, alapítójában egy igazi energiabombára bukkantam. Példát mutat azzal, hogy kitűzött célja mellett kitartott tűzön-vízen át, soha nem adta fel. Egész életében ezért a célért küzdött, azért, hogy zenélhessen, azért, hogy az Ektomorf határokon túl is sikereket arasson.
Bővebben:Http://konyvutca.blogspot.hu/2015/11/farkas-zoltan-kiss…


Farkas Zoltán – Kiss László: Outcast

Farkas Zoltán – Kiss László: Outcast

Az Outcast című életrajzi kötet Farkas Zoltánnak, az Ektomorf zenekar frontemberének eddigi pályáját mutatja be. Életutat, s egyben sikertörténetet, mely nem csupán a gitáros-énekes főbb életrajzi eseményeiről ad számot, de a neves metálbanda állomásain keresztül a csapat karakterét, helyét a metálszcénában is megrajzolja. Az Outcast egy elhivatott és kitartó cigány fiatalember példátlan karrierjének története, tanúság arról, hogy el lehet jutni egy mezőkovácsházi próbateremből a világhírt jelentő óriás német fesztiválokig s az Amerikai Egyesült Államokig.

Hirdetés