Marinette értékelése


Marinette>!
Nicole Jordan: Beteljesült vágyak

Egy kihívás teljesítése miatt kellett gyorsan egy sorozat 2. részét elolvasnom, és mivel egy könnyed, rövid olvasnivaló fért bele a határidőbe, így erre a könyvre esett a választásom. Bár mikor kezembe vettem, kiderült, annyira nem is rövid és sajnos olvasás közben is előfordult, hogy ezt éreztem. Egy picit lehetett volna rövidebb, tömörebb. Ennek ellenére megkapta tőlem az öt csillagot, mert kategóriájában egy nagyon jó kis könyv. Jobb, volt mint az előző rész. Mindkét főszereplőt kedveltem, különösen Arden hercegét. Szívesen lettem volna a tanítványa :) Roslyn szimpatikusabb volt, mint az első részben megismert nővére, bár volt ami nála is kifejezetten idegesített pl. a tolvaj elfogására tett kisérletei.
Ja, és bár kicsit zavart néhány kifejezés az erotikus jeleneteknél, mégis rég nevettem ilyen jót, mint most a „kéjmordály” szó olvasásakor. Atyaég! Honnan szedték ezt a szót :))))


Nicole Jordan: Beteljesült vágyak

Nicole Jordan: Beteljesült vágyak

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A Loring lányok trilógiájának második kötete.

Roslyn Loring úgy akar férjhez menni, hogy képes legyen előbb magába bolondítani a jövendőbelijét. Csakhogy nem tudja, hogyan kell boldoggá és bolonddá tenni egy férfit. Kiszemeli ezért a hírhedt nőcsábászt és agglegényt, Drew Moncriefet, hogy tanítsa meg neki a szerelmi csábítás fortélyait… A hercegről az a hír járja, hogy ő London legcsodálatosabb szeretője. A férfi elkezdi tanítani a lányt a szerelemre, a testi gyönyörök élvezetére. Egy felejthetetlenül forró és szenvedélyes éjszaka után a pajzán tanítómester és Roslyn rádöbben arra, hogy a lecke a gyönyörről milyen könnyedén válik igazi szívszerelemmé…