diamondfox P értékelése


>!
diamondfox P
Ernest Cline: Ready Player One

FUUUU. FUUUUU. FUUUUUUUU.

Ez nagyon jó volt! Azt hittem, hogy a rengeteg utalástól élvezhetetlenné válik ez a 'kockakönyv'. Ehhez képest egy remek olvasmány volt, ami a Második Kaputól kezdve teljesen lekötött és ki is olvastam. Nagyon tetszett! Pláne H. Nagyon meglepődtem, amikor megismerkedtek egymással a végén, plusz az a „vészfunkció” is eléggé meglepett, amivel a tervező élt a végén… bumm.
Egyébként egy hatalmas ’80-as sci-fi szótár az egész. De tényleg. Millió utalás, átvétel, zene, film, könyv, képregény, anime! Habzik a szája a jobbaknak ettől a könyvtől. A kezdőknek meg a végére csillog a szemük és esetleg kedvük támad egy-két filmet megnézni az említettekből… (én mindjárt ez fogom tenni, egy jó spoiler sose rossz!) :)

És lesz film! ÉRTITEK?! LESZ FILM *-*


Ernest Cline: Ready Player One

Ernest Cline: Ready Player One

EGY VILÁG LÉTE FOROG KOCKÁN.
EGY KÜLDETÉS A VÉGSŐ NYEREMÉNYÉRT.
FELKÉSZÜLTÉL?

2045-öt írunk, és a valóság elég ronda egy hely. Az emberiség nagy részéhez hasonlóan Wade Watts is azt a kiutat látja zord környezetéből, hogy bejelentkezik az OASIS-be, a világméretű virtuális valóságba.
Amikor az OASIS tervezője meghal, ördögi feladványsort hagy maga után, melyek megfejtéséhez a popkultúra megszállott ismeretére van szükség. Aki először megfejti mindet, az örökölheti hatalmas vagyonát – és egyben az OASIS feletti hatalmat.
Wade oldja meg az első feladványt, és ezzel életveszélybe kerül. Egyes játékosok ugyanis még a gyilkosságig is hajlandóak elmenni a mesés nyeremény megszerzéséért. A játék ezzel megkezdődik, a túlélés egyetlen módja pedig a győzelem.

Hirdetés