l_moni értékelése


>!
l_moni
J. R. Ward: Végre szeretők

hmmmm….
Alapvetően nem szeretem olvasni az olyan könyveket ami két férfi vagy épp két nő egymásra találásáról szól, de ez mégis tetszett.
A lelki része fogott meg leginkább.
Qhuinn harca önmagával, hogy végre ne a külvilágnak éljen, hanem a saját maga lelkével/boldogságával foglalkozzon.
Blay lelki őrlődése, hogy most hihet-e a látszatnak vagy becsapják az érzékei.
A sok csalódás ami érte Őket.
Qhuinn családja szörnyű, egyszerűen nem értem miként lehet ennyire a külsőségeknek szentelni az életet.
Blay családja ezzel szemben csodálatos, igazi szülők!
Szép volt, ahogy végre összejöttek, ahogy végre felvállalták a kapcsolatukat.
Layla és a bandita. Hááát, kíváncsi vagyok mit fog belőle kihozni az írónő.
Sola viszont nagyon szimpatikus, erős nő aki tudja mit akar és aki nem szereti ha szórakoznak vele. Kíváncsian várom mi lesz vele és Assaillal.


J. R. Ward: Végre szeretők

J. R. Ward: Végre szeretők

Qhuinn – ismeretlen apa fia – hozzászokott, hogy egyedül van. A családja kitagadta, az arisztokrácia hátat fordított neki, ő azonban végül megtalálta az útját: az Alantasok Társasága ellen vívott háború egyik legkegyetlenebb harcosa lett. Az élete mégsem teljes. Lehetősége nyílik rá, hogy saját családot alapítson, mélyen legbelül mégis ürességet érez, mert a szívét valaki másnak adta…

Blay a hosszú éveken át táplált viszonzatlan szerelem után kigyógyult a Qhuinn iránti érzéseiből. Itt volt már az ideje: Qhuinn rátalált a tökéletes párra egy kiválasztott nő személyében, akitől hamarosan gyermeke születik – épp úgy, ahogy mindig is tervezte. Blaynek nagyon fáj együtt látnia őket, de ha egy elérhetetlen álomra építi az életét, biztosan csalódik. Ahogy már meg is tapasztalta.

A sors különböző útra tereli ezt a két vámpír harcost… ám miközben fokozódik a faj trónjáért vívott harc , és új játékosok bukkannak fel Caldwellben, akik halálos veszélyt jelentenek a testvériségre, Qhuinn végre megtapasztalja, mi is az igazi bátorság, és a két szív, amelyet egymásnak szánt a végzet… végül eggyé válik.

Hirdetés