Arabella értékelése


>!
Arabella
Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Ez az, ez kell nekem ! Ilyen jó kis könyvek azok, amelyek egy estére el tudják feledtetni a gondjaimat és jobban érzem magam tőle. A fagyikat nem kívántam meg, valószínűleg nincs túl nagy képzelőerőm :) A boldog végkifejletet meg aztán végképp nagyon kedvelem. Elégedetten zártam össze a könyvet.


Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Abby Clements: Vivien Mennyei Fagylaltozója

Amikor Imogen és Anna váratlanul megörökli Vivien nagyi fagylaltozóját, fenekestől felfordul az életük. A brightoni boltocska lent van ugyan a tengerparton, de minden bája ellenére kétségbeejtően kevés a vendég. Ha a testvérpár nem változtat gyorsan a dolgok állásán, örökre elveszíthetik nagyanyjuk örökségét.
A nyár közeledtével Imogen és Anna azt tervezi, hogy visszaállítják Vivien néhai dicsfényét. Ahelyett, hogy eladnák a boltot, inkább kitanulják a szakmát, hogy a fagylaltbolt a déli part ínyenceinek legújabb kedvencévé válhasson.
Amíg Imogen vigyáz a boltra, nővére Olaszországba utazik, egy ínyenc fagylaltkészítő tanfolyamra. Ám ahogy Anna vállvetve dolgozik együtt a szakma legjobb cukrászaival, rájön, hogy a szerelem még a legváratlanabb helyen is rátalálhat…

Hirdetés