perpetua P értékelése


>!
perpetua P
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Sherry Gammon könyvei engem mindig meglepnek. :D Most is teljesen más sztorit kreáltam fejben Tess köré, és eszembe se jutott elolvasni a fülszöveget. :D
Természetesen Booker párjára voltam a leginkább kíváncsi, már az első rész óta. Nagyon megérintett Tess múltja, a szenvedés, amit el kellett viselnie. Lehetne azt mondani, hogy hamarabb is ott hagyhatta volna már azt a férfit, de én így reálisnak éreztem a folyamatot. Nem könnyű kilépni egy kapcsolatból, próbáljuk elhinni, hogy megváltozik majd minden. De amint belátta, hogy nem fog semmi javulni, erőt gyűjtött és szakított a múltjával. Booker-ben tökéletes vigaszt talált. Hiába áll nagy nőcsábász hírében, mindig is tisztelte, megbecsülte a nőket és ő is már igényelt egy biztos pontot maga mellé. :)
Nagyon örültem, hogy mindegyik részben ugyanúgy velünk vannak a korábbi szereplők, tényleg mintha egy nagy családot alkotnának, így láthatom, hogy a többiek is ugyanolyan boldogok, mint korábban. :)
A cselekmény sokszor meglepett, mert sokszor, amikor kínálkozott egy-egy nagy fordulat, pont máshogy alakult a történet, mint vártam. Az ilyen írásmód mindig nagyon jó, hiszen eltér a sablonoktól és nem unatkozhatunk. :)
Lehet picit jóindulatú vagyok az 5 csillaggal, mert azért volt pár unalmasabb oldal is, de összességében annyira élveztem az egészet, hogy most elnézem azt a pár hullámvölgyet, és remek volt az egész trilógia. :)


Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Sherry Gammon: Elviselhetetlen

A fiatal, jóképű és vicces Booker Gatto nemrég hagyta ott veszélyekkel teli munkáját, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet kezdhessen. Egyetlen dolog hiányzik számára a boldogsághoz: egy igazi társ. De a szerelem elkerüli, és a múlt árnyai még fogva tartják a szívét. De bármennyire is próbálja kizárni az életéből az érzelmeket, nem tudja nem észrevenni a gyönyörű és okos Tesst.
Tess Selleck bujkál. Egy olyan kapcsolatból próbál kilépni, melyben mindennapos a megaláztatás és a szenvedés. Egy erőszakos és durva férfi elől menekül, aki egykor a férje volt. Tess átmenetileg nyugalomra talál Booker mellett, aki napról napra vonzóbb számára, de a bizalmatlansága a férfiakkal szemben óvatosságra inti.
Kétséges, hogy a két megsebzett léleknek van-e közös jövője. Vajon a szerelem és a bizalom segíthet rajtuk, vagy éppen ezek az érzések válnak elviselhetetlenné?

Hirdetés