Sippancs P értékelése


Sippancs P>!
Sukitore: Hogy történhetett

Vegyesek az érzéseim a könyvvel kapcsolatban, ezért muszáj két részre osztanom a történetet: az első rész a cirka 120 oldal első harmada, ami nem igazán nyerte el a tetszésem, a második pedig a maradék 2/3, ami kifejezetten olvasmányos volt. Hogy miért nem tetszett az előbbi? Mert nem szólt másról, mint töménytelen szexről. Nem volt sem bevezetés, sem cselekmény, csak lepedőakrobatika – minden második oldalon egymásnak estek a szereplők, vagy gondolatban eljátszottak azzal, hogy mi lenne, ha egymásnak esnének, legyen szó reggeli ébredésről, ebédről, esti telefonbeszélgetésről vagy munkahelyi pihenőidőről. Ráadásul olyan semmitmondóak és rövidre fogottak voltak ezek az együttlétek, hogy még a kisujjam sem bizsergett meg tőlük.
Ezzel szemben a könyv második része nagyon tetszett. Az erotikából átléptünk a kalandregények és krimik világába, ahol nem volt hiány izgalomból, elhagyatott szigetből, esőerdei környezetből, bennszülöttekből és némi drámából sem. Mindezt egy olyan csattanóval lezárva, amitől a szám is tátva maradt…
Ami a szereplőket illeti, információhiány miatt (családi háttér, munkahely, érzelmi oldal, stb.) egyikük sem került közel a szívemhez, de ha választanom kellene, akkor Bence lenne a befutó.
Mindezek mellett azt hiszem, hogy 4 csillagban kiegyezhetünk.


Sukitore: Hogy történhetett

Sukitore: Hogy történhetett

Szex, kaland, baleset – mi más kellene egy igazán romantikus, szenvedélyes és pörgős regényhez? Laura és Bence egymásra találnak pár évvel diplomaosztás után, de azokra a szédületes eseményekre egyikük sem volt felkészülve, ami rájuk vár a dzsungel mélyén. Képesek lesznek felvenni a harcot a rejtőző veszéllyel? Amikor csak egymásra számíthatnak, rájönnek, hogy senki és semmi nem az, aminek látszik! Ismerd meg a Sukitore párosan írt, erotikus történetének dupla élményét!