Marcsi P értékelése


>!
Marcsi P
Maggie Stiefvater: Shiver

Tudom, hogy furcsán hangzik, mert mégis ki szereti a függővégeket, de Nekem ez a könyv bőven elég lett volna, nem hiányzott a 2., 3. (és 3,5. rész…).
Maggie Stiefvater gyönyörűen és érzékletesen ír. 35 fok van kint és tombol a nyár, én mégis át tudtam élni a tél maró hidegét. Csak sajnos nekem egy idő után kicsit sok, és unalmas lett.
Isten igazából nem sok minden történik a könyvben, és az is elnyújtva. Minden falevél rezdülését, lehullását, az árnyak formáját, a szél süvítését taglalja, és a 300. oldalnál már sikítani tudtam volna, hogy ELÉG, akciót nekem! :D
Sajnos ez nem az én könyvem, de becsülöm Grace és Sam igazi mély szerelmét. Ettől függetlenül nem fogom folytatni a sorozatot, mert ez nekem így is le van zárva, nem akarom tudni, hogy húzzák majd mint a rétestésztát és milyen teljesen felesleges bonyodalmi szál lesz benne spoiler.

de ez a fekete álomszép borító… imádom!!!

6 hozzászólás

Maggie Stiefvater: Shiver

Maggie Stiefvater: Shiver

For years, Grace has watched the wolves in the woods behind her house. One yellow-eyed wolf--her wolf--is a chilling presence she can't seem to live without. Meanwhile, Sam has lived two lives: In winter, the frozen woods, the protection of the pack, and the silent company of a fearless girl. In summer, a few precious months of being human . . . until the cold makes him shift back again.

Now, Grace meets a yellow-eyed boy whose familiarity takes her breath away. It's her wolf. It has to be. But as winter nears, Sam must fight to stay human--or risk losing himself, and Grace, forever.