gazibla P értékelése


>!
gazibla P
Joe Hill: Szarvak

Hát ez nagyon jó volt. :) Hatalmas tehetséget örökölt az apjától Joe. :) Régebben párszor a kezembe került ez a könyv az Alexandrában és mindig elolvastam a fülszöveget, de sosem fogott meg. :) Aztán meg tudtam ki is Joe Hill és az apja miatt gondoltam még is csak adok egy esélyt ennek a könyvnek. :) Nem bántam meg. :) Laza, pörgős és a karakterek is jól meg vannak rajzolva. Biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó könyv amit tőle olvastam. :) Aki King munkásságát szereti az ezt a könyvet is szeretni fogja. :) Úgyhogy hajrá. :)

31 hozzászólás

Joe Hill: Szarvak

Joe Hill: Szarvak

Ignatius Perrish egy részeg éjszaka után arra ébred, hogy irtózatosan fáj a feje… és a tükörbe nézve azt látja, hogy szarvak nőttek a halántékán.

Ig először azt hiszi, hallucinál, a gyász és a harag elvette az eszét. Hiszen az utóbbi egy évet a maga privát purgatóriumában töltötte: egy esztendővel ezelőtt erőszakolták és gyilkolták meg brutális módon, felfoghatatlanul a szerelmét, Merrin Williamset. A teljes idegösszeomlás is szinte természetes lenne nála. Csakhogy ezek a szarvak valódiak…

Azelőtt Ig a boldogok gondtalan életét élte: gazdag szülők gyermekeként, tévésztár báty öccseként megvolt mindene, pénz, biztonság, megbecsülés. Megvolt mindene, sőt annál több is – Merrin szerelme, akivel együtt osztoztak romantikán, diákkori felelőtlenségeken, egy csakis kettejüknek kijutó, varázsos kalandon.

Merrin halálával mindez oda lett. Noha Ig volt az egyetlen gyanúsított, bíróság elé sohasem került, de fel sem mentette soha a kisváros, Gideon közvéleménye: persze hogy azért úszta meg, mert befolyásos szülei vannak! Mintha mindenki elhagyta volna Iget, még az Isten is. Talán csak egyvalaki nem: a benne lakozó ördög…

És most, ezekkel a szarvakkal, Ig rettenetes erőre tesz szert – olyan tehetségre, amellyel végre kinyomozhatja, ki ölte meg Merrint, ki tette tönkre az életét. És bosszút állhat. A templomba járás, az ima nem segített. Jöjjön hát a Sátán!

Hirdetés