meteoritastar értékelése


>!
meteoritastar
Sherrilyn Kenyon: Éjféli vad

Második olvasásra is nagyon tetszett.
Nagyon sokat mosolyogtam és nevettem.
Kyrian stílusa, mikor úgy igazán elemében, laza volt és élvezte a dolgokat ellenállhatatlan volt. Nem csodálom, hogy Amandát is hamar meghódította. Vagyis, hogy oda-vissza meghódították egymást.
Nagyon gondolkozok, hogy mit tudnék a könyv ellen felhozni, de nincs ilyen.
Az alap történet, a Vadászok története, a szereplők mind mind megvettek engem, elvarázsoltak és meghatottak. Kyrian tragédiája, amin keresztül ment, most is megrázott és olyan jó volt olvasni a boldog pillanatairól.
Az egyik nagyon fontos dolog, ami miatt ez a történet újraolvasós, hogy Acheron itt mutatkozott be minden rejtélyével együtt, vagyis csak picurka részével ;)) ;)) Mivel olvastam már a következő három részt is, így én már csak tudom, hogy Acheron és a titkai… huhhaa


Sherrilyn Kenyon: Éjféli vad

Sherrilyn Kenyon: Éjféli vad

Kyrian gyönyörű férfi, kidolgozott izmokkal, aranybarna bőrrel, áradó erotikával, jó humorral, intelligenciával, bátorsággal megáldva… érthető, hogy Amandát elbűvöli, aki nemrég csalódott a nagybetűs szerelemben. A szenvedély kölcsönös, de Kyrian szörnyű titkot rejteget a lány elől. A férfi ugyanis vámpír, egy rettegett Sötét Vadász, aki kétezer éve küzd az aljas démon Desideriusz ellen. Eljött a leszámolás ideje, és Amandával az oldalán talán Kyrian most le tudja győzni a démont, ha elég erős a szerelmük…

SHERRILYN KENYON szinte összes regénye vezette már a New York Times bestsellerlistáját. Az Álomszerető a Sötét vágyak vadásza sorozat nyitókötete, amelyből eddig 29 rész jelent meg külföldön, a műfaj rajongóinak nagy örömére.

„Kenyon a vámpírrománc királynője”
– Publisher’s Weekly

Hirdetés