konyvolvaso értékelése


>!
konyvolvaso
Carole Matthews: Szeress karácsonykor

Szórakoztató, könnyed történet egy igazi családról ahol mindig történik valami nem várt esemény. Éppen ez a jó, hogy semmit nem lehet előre megtervezni, az élet úgyis felülírja.. Karácsony előtt indul a történet az előkészületekkel. Már úgy tűnik, hogy nem lesz semmi ünneplés annyi minden történik hirtelen pár nap alatt.Szeretnek jókat enni a szereplők, sokszor kerül elő a lekváros hassé és hozzá tea. Nem tudják megunni.


Carole Matthews: Szeress karácsonykor

Carole Matthews: Szeress karácsonykor

Lehet egy tökéletlen családnak tökéletes karácsonya?

Juliet Joyce él-hal a karácsonyért. Imádja a karácsonyi ajándékokat, a karácsonyfát díszestül, a karácsonyi pulykát, meg úgy általában mindent, ami karácsonyi. Idén is hagyja, hogy elsodorja az ünnep áradata, ha már a családi pokolnak épp karácsony táján kellett elszabadulnia. Fia, Tom elvesztette az állását, ráadásul rémes partnereket hoz a nyakára; állapotos lánya, Chloe hazaköltözött a kisfiával; apukája, Frank a saját szívfájdalmától szenved, míg anyukája, Rita napról napra szenilisebb. Vajon Rick, a férje, mikor elégeli meg a körös-körül örvénylő káoszt?

Ahogy közeledik a nagy nap, Juliet minden erejével azon van, hogy egyenesbe hozza a dolgokat, hiszen másra sem vágyik, mint hogy otthonukat karácsonykor betöltse a szeretet…

Hirdetés