zsófcsa értékelése


zsófcsa>!
Katie Fforde: Hív Amszterdam

Az első könyvem volt az írónőtől. Sajnos kiváló példája annak, mikor a borító félrevezet. Pedig imádom a magyar kiadás borítóit.
Angolul még nem olvastam, így nem tudom, hogy a fordítás szörnyű vagy a könyv nyelvezete… de sokszor fogtam a fejem, egyik-másik jelenetnél a párbeszédek abszolút nem életszerűek. Az rendben van, hogy romantikus, könnyed könyvről van szó, de ez szerintem ehhez képest is nagyon sok volt.
Azt viszont nagyon élveztem, ahogy leírta, hogy miket esznek, isznak, illetve mikor főztek.
A sztori egyébként nem lenne rossz, bár el is lett húzva picit. De a nyelvezet sajnos megint sokat rontott a könyvön. Ettől függetlenül teszek majd még az írónővel egy próbát.


Katie Fforde: Hív Amszterdam

Katie Fforde: Hív Amszterdam

Mit tegyünk, ha a férjünk lecserél egy szexi, fiatal szőkére? Vagy mit tegyünk, ha az álomesküvő előtt eszmélünk rá, hogy a Nagy Ő mégsem az Igazi? Jo Edwards sohasem tervezte, hogy hajón fog élni. Még azt sem tudja biztosan, hogy szereti-e a vizet. De amikor a férje kidobja, mégis egy állóhajóra költözik… Dora Hamilton sohasem tervezte, hogy meglép a tulajdon esküvőjéről. De amikor eljön a várva várt nap, mégis menekülőre fogja – és egyetlen lehetősége, hogy elfogadja Jo ajánlatát, ő is a hajó fedélzetén keres menedéket… A két barátnő elhatározza, hogy örökre lemond a férfiakról, arra viszont nem számítanak, hogy a pasik hamarosan csőstül rajongják körül őket, sőt, miután kihajóznak, életük legnagyobb kalandja veszi kezdetét.

Hirdetés