K_A_Hikari értékelése


>!
K_A_Hikari
Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

Azt hiszem, most fejezem be a könyv értékelését, mert eddig sikerült úgy fogalmaznom, ami nem igényel cenzúrát, ha folytatom, ez lehet, hogy változni fog.
Egyszerűen egy nagy adag Chaesterrevágyomdebrandontszeretem-baromság, irritálóan idióta szereplők, idegesítő párbeszédekkel, zéró logikával vagy történetvezetéssel.
Ezt a könyv egyvalamire jó: vallatásra, de lehet még annak is kemény. Ha jót akartok magatoknak, kerüljétek el. Jó messziről.

Bővebben: http://irasaimtarhaza.blogspot.hu/2015/08/molly-mcadams…

12 hozzászólás

Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

Molly McAdams: Taking Chances – Kétesélyes szerelem

A tizennyolc éves Harper egész életét tengerészgyalogos apja szigorú felügyelete alatt töltötte, most azonban elérkezett az idő, amikor végre a saját életét élheti, és olyan tapasztalatokra tehet szert, amelyekről korábban csak az apja egységében szolgáló újoncoktól hallott. Harper hatalmas reményekkel kezdi meg első évét a San Diego-i Állami Egyetemen.
Új lakótársának köszönhetően Harper hamar belecsöppen a bulik, a helyes pasik, a családi élet és a mindent elsöprő érzelmi viharok világába. A szíve csaknem kettészakad, amikor egyszerre szeret bele új barátjába, Brandonba és szobatársa bátyjába, Chase-be. Kemény külsejük és viharos múltjuk ellenére a fiúk imádják Harpert, és bármit megtennének érte – ha kell, félreállnak, csak hogy ő boldog legyen.

Hirdetés