barbikaunatkozik értékelése


>!
barbikaunatkozik
Lara Adrian: A vámpír vére

Nem rossz, nem rossz. Végre egy jó páros, ahol nem csinál a főhős annyi giccses dolgot, mint az előzőben. A hősnőnk is jó volt a maga egyszerűségében. Egy nő, aki elveszítette mindenkijét és már csak a bosszú élteti. Tagen is veszteségeket élt át, így meg tudta érteni a nő fájdalmát. Egymáshoz illettek. Csak ne lett volna ott Reichen. Fú, de zavart a pasi. Jó, ha ő nincs, akkor nem is jönnek össze, de akkor is fájdalom volt a jelenléte.
Egyébként jobban tetszett talán még az első résznél is. A Berlini helyszínek igazán frissítően hatnak a sorozatra (pedig ez még csak a 3. kötet)


Lara Adrian: A vámpír vére

Lara Adrian: A vámpír vére

Legyőzhetetlen vágy, túlvilági érzékiség; az első érintés halálos.

Elise Chase bosszúra szomjazik. Az ellenállhatatlan és halálos szépség a sorsát megrontó vámpírokat üldözi Boston utcáin, miközben tudja, emberfeletti képességei hamarosan a vesztét okozzák. Kizárólag Tegan, a hírhedt harcos mentheti meg, de kettőjük szenvedélyes kapcsolata ismeretlen veszélyek felé, a sötét érzékiség útjára, halálos játszmába sodorja őket.

LARA ADRIAN bestseller-sorozatának főhősei félig ember, félig démoni lények, akik több ezer éve velünk élnek. A múltban a Rend őrei biztosították a békét, de a múlt köddé vált, ez már a jövő… Véres háború dúl. A vámpírok ellepték az utcákat, kedvükre lakmároznak, senki sincs biztonságban. A világhírű sorozat folytatása még több borzongást, még több szenvedélyt, még több fordulatot tartogat a műfaj rajongóinak.

„Erotikus, vérszomjas, csábító”
– J. R. Ward, az Éjsötét szerető írója

Hirdetés