Mariann_Czenema P értékelése


>!
Mariann_Czenema P
Molnár Ferenc: Játék a kastélyban

Láttam többször is fiatalon tévében, a fejemben Turai felváltva Márkus és Kern hangján beszélt :D
Nagyon tetszenek Molnár színpadtechnikai megjegyzései, meg ahogy Almádyt osztották XD Vajon ki lehetett valójában? (mert ugyebár ennek egy valóságos élethelyzet volt az alapja) Meg kéne kérdezni Nyáry Krisztiánt…

1 hozzászólás

Molnár Ferenc: Játék a kastélyban

Molnár Ferenc: Játék a kastélyban

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

A Játék a kastélyban című vígjátékban például egy tengerparti kastély két vendégszobáját összekötő ajtó játssza a főszerepet. Hogy mire szolgál? természetesen arra, hogy bonyodalmat okozzon!
A történetben Turai és Gál, a sikeres színműíró-páros fiatal pártfogoltjukkal és barátjukkal, Ádám Albert zeneszerzővel meglepetésszerűen érkezik Balogh Annie primadonna látogatására egy itáliai kastélyba. A fülig szerelmes Ádám a menyasszonya melletti szobát kapja, ám épp mikor a három barát készül kinyitni a szobákat elválasztó ajtót, szenvedélyes párbeszédre lesznek figyelmesek, ami a gyönyörű színésznő és egykori kedvese, Almády között zajlik.
Ádám csalódottsága kétségessé teszi Annie-val készülő házasságát és az új operett zenéjének megírását is, amire eddigi boldogsága és a szerzőpár sarkallta. Vagy a kétségbeejtően mulatságos bonyodalmak sora csupán alkalmat szolgáltat arra, hogy a mindig bizakodó, csupa szív Turai zsenialitása még erre a reménytelen helyzetre is megoldást találjon?

Hirdetés