anikho értékelése


>!
anikho
Sherry Gammon: Elviselhetetlen

5 csillag végre! bár lehet elég lenne a 4.5 is, de annyira boldog vagyok, hogy az előző két könyvhöz képest ez mennyivel jobban sikerült. :)

Itt minden klappolt.
Tess háttere szörnyű.. és borzasztóan hitelesen van lefestve. Az ember akaratlanul is átérzi az egészet. Külön öröm, hogy nem rejtegeti sokáig ezt a titkot, hanem felvállalja, elmondja már a történet első harmadában újdonsült barátainak és persze Bookernek.
Eddig is nagyon szimpatizáltam Gatto kapitánnyal, és itt választ is kapok rá, hogy tulajdonképpen miért ő a befutó a három barát közül. Egy macsó, aki adja a szívtiprót, közben pedig megrendíthetetlen erő lakozik benne, amit maradéktalanul arra használ fel, hogy megvédje azokat, akiket szeret.., így is adózva a bűntudatának, ami már 16 éves kora óta gyötri. Egyből látja, hogy Tess-nek kell egy erős férfi, aki visszahozza a reményeit, és elvállalja a feladatot, hogy ő lesz az, aki miatt a lány újra szerelmes lesz.

Úgy gondolom ez a történet igazán betalált, ezt valóságosnak éreztem az előzőekkel ellentétben. A múlt foszlányai és a jelen, a legeslegjobb helyeken kapcsolódnak, a vége felé ez kétségkívül idegtépő is. Alig vártam a kegyelemdöfést! – én durvább véget szántam volna, a főgonoszunknak.. Ahogy a szerelmes, egymásnak esős részeket is alig bírtam kivárni.

Szóval, aki szerette Seth és Cole történetét, ezért garantáltan odáig lesz! :) Ezt azért kár lett volna kihagyni.


Sherry Gammon: Elviselhetetlen

Sherry Gammon: Elviselhetetlen

A fiatal, jóképű és vicces Booker Gatto nemrég hagyta ott veszélyekkel teli munkáját, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet kezdhessen. Egyetlen dolog hiányzik számára a boldogsághoz: egy igazi társ. De a szerelem elkerüli, és a múlt árnyai még fogva tartják a szívét. De bármennyire is próbálja kizárni az életéből az érzelmeket, nem tudja nem észrevenni a gyönyörű és okos Tesst.
Tess Selleck bujkál. Egy olyan kapcsolatból próbál kilépni, melyben mindennapos a megaláztatás és a szenvedés. Egy erőszakos és durva férfi elől menekül, aki egykor a férje volt. Tess átmenetileg nyugalomra talál Booker mellett, aki napról napra vonzóbb számára, de a bizalmatlansága a férfiakkal szemben óvatosságra inti.
Kétséges, hogy a két megsebzett léleknek van-e közös jövője. Vajon a szerelem és a bizalom segíthet rajtuk, vagy éppen ezek az érzések válnak elviselhetetlenné?

Hirdetés