minnie értékelése


>!
minnie
Jill Mansell: …szólóban

A legborzalmasabb könyv élményem volt egész életemben. Azt hittem sose lesz vége a könyvnek. Az összes szereplőt kivétel nélkül utáltam. Egy olyan megmozdulásuk nem volt, amiért megkedveltem volna őket. Én még nem is olvastam olyan könyvet, amiben minden karaktert utáltam volna. Elég rossz érzés. Ezért a történetet sem tudtam egy csöppet sem élvezni. Pedig maga az alapszitu nem is lett volna rossz.
Na mindegy.. az biztos, hogy egy életre elment a kedvem ettől az írónőtől. Soha többet egy könyvét se..


Jill Mansell: …szólóban

Jill Mansell: …szólóban

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Amikor a szép és tehetséges, ám a szerelemben nem túl szerencsés festőnő, Tessa Duvall egy unalmas partin megismerkedik Ross Monahannal, nincsenek illúziói a férfival kapcsolatban, akit az egész város szélhámosként ismer. A lány tudja, hogy Rosst csak egy valami érdekli, így azon a bizonyos éjszakán ő is boldogan adja át magát az élvezeteknek. Pár héttel később azonban Tessa, miután négy sonkás-tojásos szendvicset fal föl egy ültő helyében, rájön, hogy az egyéjszakás kalandnak kicsivel komolyabb következményei lettek, mint hitte.
A temperamentumos és öntörvényű Tessa elhatározza, hogy egyedül vág neki a nagy feladatnak, de Rossnak, aki nincs hozzászokva, hogy visszautasítsák, más tervei vannak…

Jill Mansell szellemes, fordulatos női regényeit lehetetlen letenni. Tökéletes kikapcsolódás, és olvasás közben végig azt érezzük, mintha a legjobb barátnőnkkel beszélgetnénk. Ő is, mi is pontosan tudjuk, manapság milyen nehéz nőnek lenni, de mégsem megoldhatatlan feladat. Jill Mansell Bristolban él gyermekeivel és férjével, és minden idejét az írásnak szenteli, habár, saját bevallása szerint ez nem egészen igaz, hiszen „sokat tévézik, gumicukrot eszik, imádja a házuk melletti sportpályán edző rögbijátékosokat bámulni, és órákat lóg a neten azon csodálkozva, hogy mennyi írónak van ma már blogja. Csakis akkor lát hozzá a munkához, amikor az összes lehetséges pótcselekvésből kifogyott.” Népszerű regényeit eddig több mint 3 millió példányban adták el, és számos nyelvre lefordították szerte a világon.

Hirdetés